sunday and going back to Bali

Hallå, jag har ju glömt att berätta att jag åker till Bali i 4 veckor i vår med Jossan! Kommer bli helt magiskt att få åka dit igen. Bara ta det lugnt, bada, sola och få leva i den vackra natur igen. <3

Ligger nedkurad i soffan med ett stort täcke, tvn står på och jag försöker klura ut något vi ska äta till middag. Jag älskar att vara här, hos honom, i den tryggaste miljön. Hade nog gjort vad som helst för att få ha en vardag med min kärlek, det är därför jag älskar att bara vara när vi är med varandra. Äta goda middagar, kolla film, gå långa promenader och prata ikapp. Inte göra något speciellt. Vi blir verkligen aldrig uttråkade när vi är med varandra.

Idag gick jag upp vid 10 då jag somnade redan vid 22 igårkväll, jag var helt slut... Då gick jag upp och gjorde frukost och kokade kaffe. Sedan väckte jag H med en massa pussar. Sedan åkte vi till Emporia och kollade lite affärer. Jag fick med mig en tröja ifrån Samson & Samson, min favoritaffär! Nu ska jag gå ner till affären och handla. Imorgon tar jag 7 tåget tillbaks till Göteborg igen, vill inte lämna. Men nästa vecka kommer bli grym, fyller ju år!

Förresten, ni måste följa mig på snapshat. Haha, igår filmade jag när jag och Harald skulle bestämma vilken "vår" låt skulle bli. Jag fick panik för att vi inte hade någon egen låt. Ni, när den kommer på högtalarna ska vi bara kunna möta varandras blickar och båda förstår. Nu var det ganska svårt. Skulle slumpa en låt som kom på men alla var jätte dåliga hahaha :/ Skogis95 heter jag där. Shit, vill byta snapnamn också. Kan man göra det?

Gillar

Kommentarer

Em
,
Jag och min pojkvän ska till Sthlm imorgon & stanna i tre dagar. Vi kommer bo på clarion på söder. Tips på bra matställen samt klädbutiker man inte får missa i Sthlm?
hallberg
hallberg,
ha en super dag! 😊
nouw.com/hallberg
LINNISGOOD,
Men åh vad kul! Blir så avis <3
linnisgood.blogg.se
SandraMarie
SandraMarie,
Bali 😍😍🌴🌴🌴
nouw.com/sandramarie
ISA,
men åh, underbart med en tur tillbaka dit 😃
isabyl.devote.se
Frida
,
Åh, precis så känner jag med min pojkvän! Jag flyttade till Stockholm i höstas och han är kvar i Göteborg och även om distansen suger så är det som att ingenting har hänt när man väl ses 😊
sanna,
Kan du tipsa om lite bikinis som inte är ifårn Nelly och Asos? 😊 Ska själv utomlands om 3 veckor och hittar ingen jag riktigt fastnat för!
www.fashionjoint.se
emmawadsten
emmawadsten,
Åh, jag vill också dit!!😍
nouw.com/emmawadsten