summerfeeling

Allt från HM

Jag vet att det inte är säsong för sommarkläder än här på bloggen, men hörni, jag åker snart till värmen för att stanna där i över 2 månader. Klart jag måste lägga ut lite sommarkläder. Haha, jag kommer aldrig att sluta tjata om detta... Men jag sitter ofta och drömmer mig bort när det ruggiga tränger sig på. Jag älskar den långa blusen. Tänk er den med ett skärp i midjan, en hatt och tofflorna. Eller den ljusblåa tunikan över en solbränd kropp när man sitter med en drink efter en heldag på stranden. Alltså take me away, fan vad taggad jag blir på livet just nu. Att resa måste ju vara livets goda? Får nog bli en liten önskelista ifrån HM, fyller ju 20 år om några veckor (typ 3), hihi!

Gillar

Kommentarer

eln
eln,
försöker nå dig lite överallt nu haha, men mina mail kommer inte fram till dig. Skickat ett meddelande på fb som ligger i övrigt hos dig, kika gärna på det!
nouw.com/eln
elinskoglund
elinskoglund ,
Fått dina mail nu kram
nouw.com/elinskoglund
sara.andersson
,
Hej Elin! Fyllde 18 i december och fylldes med någon form sv ångest och sorg. Aldrig innan tänkt på att vuxenlivet faktiskt på riktigt börjar närma sig. Student är relativt nära, jobb, flytta hemifrån om några år osv. Jag har väldigt nära kontakt med båda mina föräldrar och just nu är det sista jag vill att flytta hemifrån. Jag trivs hemma och sånt. Jag vill se positivt pp framtiden men just nu känns allt väldigt jobbigt. Du har så kloka tankar och funderingar - hur känner du med sådana tankar? Hur hanterar man separationsångest? Kram :)
isaaa_,
ÅH! har missat att du ska åka till värmen? tell me? :D
isabyl.devote.se
cassandra
cassandra,
Var gör du dina kollage? Skulle behöva tips:)
nouw.com/cassandra