Summerburst dag 2

Bilder lånade av Hanna. Lördagen kickade vi igång genom att gå på klubben Push brunch som vi var inbjudna till. Jag hade inte sovit många timmar men tog mig dit i alla fall och efter en liten återställare så var livet på topp igen. Jag har vart på en del dagsfester men denna är lätt i topp 3. Hade det så sjukt kul, vädret var på topp, omringad av underbara människor och varje låt som spelades var klockren. Ville aldrig gå hem men var tvungna att gå vid 5-6 för att hinna byta om innan Summerburst.

Åkte till Ellinor & Hannas hotellrum där vi bytte om. Lånade Ellinors jacka från Nelly som jag fick så sjukt mycket komplimanger & frågor om. Tvekade i typ 30 minuter innan jag tog på mig den, brukar inte vara så färgglad men den kändes väldigt fräsch och härlig. Funderar på att köpa den själv? Starclub hade ordnat ännu en magisk kväll för oss. Ni är bäst. Fri tillgång till mat, dricka, mobilladdare, det bästa båset & härligaste tjejerna runtomkring oss! Omöjligt att det inte blir lyckat då.

Jag och härliga Ellen drog sedan vidare till Push tillsammans. Vi fick för oss att ta bussen dit vilket kanske inte var det smartaste, haha. Efter lite stress senare kom vi fram. Galet mycket folk hade dom släppt in men hade kul ändå. Alesso spelade och Kygo var också på plats.

Ja, det var denna helg. Jag åker troligtvis till Summerburst i Stockholm också för att gå tillsammans med jobbet. Ses vi där? Ps, tack igen Starclub. Xx.

Gillar

Kommentarer