SUMMERBURST DAG 2

Denna dag vaknade jag upp rätt så trött och bakis klockan 11, då klockan var ställd. Hade ju snittat typ 4 timmars sömn?! Men levde på gårdagen när jag vaknade, hade haft det så himla himla kul. Gick och duschade, klädde på mig och åt en snabb frukost. Sedan åkte jag bort till Carro där vi samlades lite vänner och började förkröka. Sedan åkte vi in till Port Du Soleils dagsfest.

Såhär, fast lite mer stökigt, ser det oftast ut på våra taxiresor, hehe ;)

Olivia, Linnea & jag. Jag i min nya alldeles alldeles perfekta klänning ifrån Me&Met, ni kommer få se bättre bilder på den i dagarna.

Hannes & Sarah.

Jag och Olivia =)

Carro & Sanna med sina fina mustascher hehe.

Där vi 6-7 någonstans på kvällen tog vi taxi hem igen. Haha alla var ju så jäkla slut & hungriga. Det enda vi gjorde påvägen hem var att drömma oss bort till middagen. Carro hade nämligen 20års middag och fyllde år dagen efter. Tro mig, middagen var det godaste jag någonsin ätit.

Sedan var jag mindre bra på att ta bilder resten av kvällen så dessa ovan har jag fått låna av Heiniken, tack! Runt 10 tiden körde mamma in mig till Summerburst, väl där mötte jag upp bland annat @GERTRUDES, Clara & Josefine och vi dansade verkligen LOSS till Avicii.

Alesso & Otto Knows på Push.

Bilder tagna av Heiniken.

Efter det gick vi till Starclub, Push, och dansade hela natten lång till Alesso, Otto Knows & Martin Garrix som spelade på klubben. Tror ni det var fett? JA! Starclub levererade verkligen denna helg. Det var ett galet tryck & alla var så jäkla taggade. Kom hem där runt 5-6 på morgonen, helt slut.

FYFAN vilken fet helg det har varit! Tack Heiniken, Nouw, Starclub. Summerburst & alla fina människor runt omkring!

Gillar

Kommentarer

midna_z
,
Varifrån är linneas jacka och är den köpt nyligen? Superfin!