Summer Essentials

Saker jag inte kan vara utan i sommar. Mina bikinisar från Meloonpro, body oil ifrån Rapsodine (man blir så mjuk och återfuktad av den), smycken ifrån Jane Koenig & solglasögon ifrån Lyche Eyewear.

Får ofta väldigt mycket frågor om mina bikinisar ifrån Meloonpro och tänkte svara lite snabbt. Storlekarna är lite små så jag brukar alltid ha större i storleken. Är vanligtvis small men tar alltid medium/large på dessa. Denna nya som ni ser på bilden är den som sitter bäst på ifrån hela deras kollektion enligt mig. Den är så extremt fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Puderrosa är ju min favoritfärg och den gör sig väldigt bra med underdelen. Som att jag inte längtade nog till Marbella! Hoppas även på att kunna bära den lite i Sverige innan avgång. 

Gillar

Kommentarer

trendeneur
trendeneur,
Så himla snygg bikini!
nouw.com/trendeneur
amandaaholmgren
amandaaholmgren,
hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg
ericacarlsson
ericacarlsson,
shit vilken fin bikini! Har lovat mig själv att inte köpa någon ny bikini i år då jag har alldeles för många redan, men kanske får göra ett undantag haha!
nouw.com/ericacarlsson
Josefin B,
Inte illa pinkat! Puderrosa är verkligen en underbar färg 😊
jessiesvardag.com/
Paulina,
Sååååååååååååååååå gaaaaaaaaaaaaaalet snyyyyyyyygg!!!!!!!!!!!!!!! 😃
pauliina.forme.se/
prinsessa
prinsessa,
Hej! Jättefin blogg! Jag undrar om du testat Mary-Lou Manzier och vad du i så fall tycker om den? Är den värd sina pengar? Skulle bli glad över din åsikt! Vänligen, Linn
nouw.com/prinsessa
mollybergh
mollybergh,
Riktigt fint, älskar bikinin 😃
nouw.com/mollybergh
2grlpwr
2grlpwr,
Bikinin är sjukt snygg!
nouw.com/2grlpwr