Stilrena smycken från Triwa

Inlägget är i samarbete med Triwa

Jag gör just nu ett samarbete med Triwa och som ni säkert redan vet så samarbetar jag bara med företag jag verkligen gillar och står bakom. Blev så glad när dom hörde av sig för älskar deras smycken och speciellt klockor. Invigde den ovan igår och tror den kommer bli en ny favorit. Jag gillar att deras klockor är så otroligt stilrena, vid detta laget vet ni ju att jag älskar att hålla det simpelt och klassiskt i min stil.

Triwa grundades för 9 år sedan av 4 vänner som ville avdramatisera klockan och göra den till en mer modern stilsymbol. Ja, man kan ju säga att de lyckats för nu finns dem på 25 marknader, är 30 anställda och har 1200 återförsäljare. De säljer nu även armband, solglasögon och klockarmband.

Blir verkligen imponerad över alla grymma entrepenörer som finns här i Sverige. Tycker även det är otroligt positivt att Triwa även arbetar mycket för miljön. Deras läderarmband är till exempel gjorda av organiskt läder och alla deras armband är gjorda av återvunnet material. Fullpott!

Ni hittar min klocka här och mitt armband här.

Gillar

Kommentarer