Stil-guide inför way out west

Way Out West börjar närma sig och jag tänkte ge er en liten guide så att ni kan samla på er inspiration innan. För visst ska ni gå? När jag gick förra året var det den bästa helgen på hela sommaren. Jag är lite rädd över att jag ska ha för höga förväntningar denna sommar... Men ska mer tänka att det kommer bli en härlig helg med grym musik, fina människor & en chans till att träffa nytt folk. Vad kan egentligen gå fel då?

Ett fel som många gör, och därför känner sig obekväma, är att klä sig helt utanför sin comfort-zone. Nästan så att man byter stil bara för att man "måste" vara festivalig. Men vet ni vad? Det behöver man inte vara. Mitt råd är att ha din vanliga klädstil men piffa bara till en lite extra. Förra året kände jag mig ful HELA tiden och hade sådan grov klädångest för jag bara använda kläder jag annars aldrig har på mig.

Detta år ska jag tydligt innan bestämma mina outfits, så att jag inte står där bakis på morgonen och hatar mig själv och min garderob. Om man istället innan har en tydlig mall att följa slipper man problemen när festivalen sätter igång.

+ Jag älskar stilen att visa lite mage, som på bilden längst åt vänster. Speciellt nu när man har lite färg. Varför inte köra matchande topp med brallor? Så läckert och snyggt.

+ Kör shorts, någon lätt t-shirt och en härlig kimono på det. Inte för dressed-up, utan mer lagom men ändå kul.

+ Färg färg färg, ja tack. Jag är inte världens färgmänniska men på festival skulle jag kunna köra lite detaljer i färg. Som väskan och smyckena på armen!

Angelica Blicks outfit här är mitt i prick för mig. Diskret men ändå kul. Det roligaste är nog att jag har exakt samma kimono hemma, kanske ska man kapa denna rakt av iår?

+ Som ni ser på Blick, långa halsband, ja tack. Det är så snyggt att inte ha för mycket smycken utan mer något som är lite extra.

+ Återigen, någon läcker färg. Det är somrigt och jag tycker man lyser som person om man har lite färg. Och rött, hur hett är inte det?

+ Hatt! Årets trend helt klart, glöm inte att ta på dig den under Wow. Den är inte bara snygg utan döljer även din eventuellt dålig hårddag som förmodligen kommer komma där lagom till dag 3. 

+ Köp dig ett par snygga solglasögon innan. Gärna med färgat glas!

Är ni lika redo som mig? Längtar och vill bara ut och shoppa accessoarer nuuu! 

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
linneacasandra,
Åh önskar att jag skulle gå!
nouw.com/linneacasandra
tovvsans
tovvsans,
men åhh, hade så gärna gått!
nouw.com/tovvsans
PluttisoPinglan
PluttisoPinglan,
Håller med - riktigt snyggt!!😊
nouw.com/pluttisopinglan