Status lägenhetsrenoveringen - vecka 7


Nu har hela lägenheten grov-spacklats och imorgon kommer den att grundmålas. I mina ögon ser vi långt ifrån klara ut men enligt Max så är vi i sluttappen. Bilden ni ser ovan är den öppna planlösningen mellan vårt badrum och sovrum. Längst till höger kommer vår badkar att platsbyggas, i mitten är rummet för toan (en dörr kommer att vara där) och till vänster är där duschen kommer att vara.Detta marmor-kakel är så otroligt snyggt - men tar lång tid att platsätta... Bara den lilla biten har tagit två heldagar (!). Att hela badrummet ska vara färdigkaklat till helgen känns rätt kört. Men bättre att det görs ordentligt så det blir perfekt.Vi kommer även att klä in halva väggarna i trä för att få till en lite mysigare och varmare känsla. Likt som vi hade i förra lägenheten men med lite exklusivare träval. Dörren in till toan kommer att vara klädd i träribbor, så man kommer inte se att det är en dörr. I like!

Vid den halva väggen kommer dubbel handfatet att vara och sedan kommer vi att ha en hängande spegel från taket.Utsikten från badrummet - vårt sovrum. Här kommer det att hänga en spegel ner också. Värt att notera - vi har även ett gästbadrum som våra gäster får använda. Jag vill verkligen att denna del av lägenheten endast ska vara min & Maxs. Vi har ständigt besök känns det som, så att ha en liten privat del kändes nödvändigt.

Btw, hur smart att bygga in tvn i väggen? Så den slipper sticka ut sådär fult. Detta är fördelen med att riva ner alla vägrar och börja på ny kula - man kan få det exakt som man vill.Vid duschen (och badkaret) har vi byggt in nicher med belysning, detta för att kunna ställa schampo osv. Vi kommer att ha en glasdörr för denna dusch.

Ja hörni, det börjar hända saker. Ska spela in en vlogg i helgen också så ni får se resten av lägenheten och utvecklingen.


Gillar

Kommentarer

disa svensson
disa svensson,
Jag vill tipsa om det här istället <3<3<3
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Åh vad snyggt marmor-kaklet är! Er lägenhet kommer bli så himla fin! 😃
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229