Starclub på Berns

I lördags var jag inbjuden till ett Starclub event på Berns tillsammans med andra influencers. Många av oss har gått på bland annat Summerburst och Way Out West tillsammans med Starclub innan. Deras fester är alltid legendariska, så otroligt bra uppstyrt - ännu en gång! Kvällen började med en fördrink på restaurangen.

Sedan åt vi en avsmakningsmeny på Berns Asiatiska och jösses vad gott det var. Vi alla rullade nog därifrån senare. Min favorit var nog sushin. Älskar att äta sushi på restaurang, så mycket mer smaker.

Det blev en och annan skål med Heineken, så klart. Sedan satt vi där ett tag och peppade igång varandra innan vi klev in till festlokalen bredvid. Det var maxat där kan jag lova er.

Ljussättningen, artisterna, konfettin, vårt drinkbord... Allt var 100%, verkligen! Mina favoriter var Mike Perry och Nervo. Vi hade det bästa drinkbordet och stod där och dansade hela kvällen. Mina fötter gjorde SÅ ont sedan, haha.

Jag och min favorittjej! Jag flyttade lite spontan in hos henne under helgen. Så härligt att få vara när henne, hon är sådan trygghet för mig och vi har det alltid så roligt. Jag har även på mig min nya fuskpäls som jag väldigt spontant handlade på Zara. Gick in där och hittade den efter ett steg in i butiken, kände att jag behövde den kvällen i ära.

Tack Starclub för en helt magisk kväll. Så glad över att få vara en del av gänget! Vi kommer att ha många roliga stunder framför oss. Längtar redan till Summerburst nästa år.

Gillar

Kommentarer

AdinaNordin
AdinaNordin,
Kika gärna in min blogg:) idag blev det en tur i ridhuset!!:)
nouw.com/adinanordin
claratime
claratime,