ställen att besöka i asien

Kambodja - Koh Rong

När vi åker och reser nu har vi kollat ut lite ställen som vi ska besöka. Ett av ställerna är ön Koh Rong, en ö i Kambodja. Detta ställe är ett orört paradis som inte kladdats ner av massturismen. Långa sandstränder, kritvit sand och vattnet är så fritt ifrån all smuts du kan tänka dig. Helt klart ett ställe jag ser framemot att besöka =) Tänk er att gå på en strandpromenad, med skön musik i öronen och lycklig i hela kroppen här...

Gili Islands

De sista tre veckorna kommer vi att besöka Indonesien. Vi har sagt att vi kommer lägga mycket tid på Gili-öarna då vi hört så himla gott om det. Mycket dricka öl på stranden framför solnedgången, mycket dykning, mycket "jag älskar livet"-moments. Det pirrar i hela min kropp, låt mig åka nu!!!

Vietnamn - Mui Ne

Okej detta ställe ser jag framemot jätte mycket nu när jag surfat runt om det. Mui Ne är ett ställe i Vietnman som är väldigt omtalat för sin strand och är även klassat som det mest solsäkra stället i hela landet. Det är känt för alla sina kitesurfare vid stranden och det främsta utflyktsmålet är sanddynerna där det går att åka tefat nedför sandbackarna.

Jäklar vad kul alltså! Jag kan knappt förstå att jag ska åka och se såhär mycket fina ställen. Snart bara 1 vecka kvar och den är fullspäckad. Jag fyller år, det ska packas, ska jobba, köpa sista grejerna, träna, lära mig min kamera.. Etc etc. Jädrans, men det blir kul. Nu kör vi - slutspurten och sedan får jag semester i två månader!

Gillar

Kommentarer

cecilialovisas
,
Hej, var i Mui ne för bara 1 månad sedan, helt underbart ställe! Ett litet hotelltips är att bo på Ananda resort där många av kitesurfarna bor. Är väldigt ofta fullbokat men här är länk om ni vill gå in och kolla. http://www.ananda.vn
haha
,
herregud vad favoriserade vissa bloggare är här.. "outfit" inläggen som du skriver är nästan alltid samma tjejer och DU är med VARJE gång, snacka om att vara narcissistisk. Äcklas av hela konceptet ni har att endast ett fåtal tjejer uppmärksammas när det finns många som är högst upp på "bloggtopplistan" som ni aldrig länkar, tillexmepel kammi som är 3a typ? Extremt oproffisionellt.
elinskoglund
elinskoglund ,
Hej "d", vi har en lista med över 200 bloggare som vi tar outfitbilder ifrån. Vi tar med bilder på de som lägger ut i bra kvalité och ens lägger ut outfitbilder. Många bloggare på Nouw är inte modebloggare och därför har vi andra format till de som de kan synas i. Vi lägger ut reportaget en gång i veckan och kan inte använda ”gamla” outfbilder, utan de måste vara aktuella för den vecka vi skriver för. Anledningen till att de kan uppfattar som att samma bloggare är med är för att de flitigast tar bilder på deras kläder. Vårt mål är inte att favorisera, utan artikel-formatet finns där för att lyfta fram våra bloggare och outfitinläggen. Om du har någon specifik bloggare du vill tips om, kontakta gärna mig så kikar jag på det.
nouw.com/elinskoglund
heddi
heddi,
Hej Elin! Jag har varit i Mui Ne 2 gånger. Tipsar verkligen att bo på Lang cat Guest House, enkelt, mysigt och ligger på stranden. Eftersom att Vietnam inte är så exploaterat som typ Thailand så är det svårt att hitta ett ställe som ligger på stranden och inte är igen murat från den fina havsutsikten. Tyvärr har de ingen hemsida där man kan förboka men här är en länk till tripadvisor så du ser hur stället ser ut. Sen gick jag en vindsurfingkurs några meter bort från hotellet, och det var hur bra som helst, lärde mig vindsurfa på första lektionen!! Tips!! Hoppas du får en nice resa!, ska bli kul och följa den!! http://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g3688649-d4207074-Reviews-Lang_Cat_Guest_House-Ham_Tien_Phan_Thiet_Binh_Thuan_Province.html
nouw.com/heddi