Sova med bambuörngott

I samarbete med Hairlust - Koden "E20" ger er 20% på hela sortimentet tills 22 november.


Jag har gått och blivit ambassadör för Hairlust igen - minns ni när jag jobbade med dem förra året? Jag marknadsförde mest deras gummies, som är ett kosttillskott för håret. Jag får fortfarande för & efter bilder, där ni skickar hur mycket ert hår har växt. Det är så roligt!

I detta nedslag ska jag dock fokusera på att prata om deras örngott i bambu. Har ni testat ett sådant innan? Jag vaknar ofta upp med tovigt och frissigt hår. Boven till det är faktiskt att jag tidigare sovit på ett bomullsörngott. Den senaste tiden har jag endast sovit med detta i bambu från Hairlust och jag har märkt sådan stor skillnad!Så, vad är den stora skillnaden mellan bambu & bomullsönrgott?

Det dåliga med bomull:

- Har en grov yta som skapar fiktion när man rör sig. Vilket leder till tovor i håret.

- Bomull är absorberande och suger ur fukten ur ditt hår och din hy.

Det bästa med bambu:

- Har en mjuk yta som reducerar friktionen på huden & håret under natten. Du kommer slippa "morgonrufset".

- Om du har torr hy (som jag har) så är det strålande med bambuörngott. Då de inte drar åt sig fukt!

- Perfekt för allergiker då bambu är hypoallergena. De kan alltså inte bildas något kvalster när du sover på ett bambuörngott. Just kvalster är en vanlig allergi.

- Det är vegansk & snällt mot miljön.

Klicka här för att läsa alla fördelar om Bambu-örngott.Det är dags att börja tänka på vår hårhälsa. Vi klagar ofta på att vi tappar hår och vi vet inte riktigt varför. Ibland kan orsaken vara att vi faktiskt inte tar hand om det tillräckligt bra.

Mitt råd är att använda dig av samma schampo & balsam. På samma sätt som att du inte byter ansiktskrämer var och varannan dag - det skulle inte din hy må bra av. Och givetvis - sov på detta bambuörngott från Hairlust. Förutom att det är grymt för ditt hår så är det väldigt fint också. Jag har skaffat två stycken i rosa, som är så fina.

Ni kan uppge min kod "E20" för att få 20% på alla produkter hos Hairlust till och med den 22:e november.


Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,

Så bra tips!!

nouw.com/agnesvera
amaliev
amaliev,

Gode tips! 🤩

nouw.com/amaliev