söndagstraditioner

Inatt när jag klackade runt på stan i mina over knee boots, klänning och skinnjacka så kände jag att nu har vi välkomnat vintern. Fyattan vad kallt det var... Jag har inte saknat dig kylan. Har även konstaterat att jag har tappat min solbränna. Första gången man är blek sedan i februari, känns ju allt annat än kul. Som tur är så kanske det blir en liten resa i vår också, men får se hur allt faller sig först. Får ta det som det kommer.

Igår firades Jossan och först var vi hemma hos henne, ni som följer mig på snapchat (skogis95) såg förmodligen alla magiska drinkar som hon serverade oss. Sedan gick vi ut och dansade och hade det så kul. När jag kom hem sedan fick jag för mig att duscha och det ska jag göra till tradition. Så sjukt skönt att imorse vakna upp fräsch =) 

Hela denna dag har jag bara fixat och donat med saker hemma. Städat, plockat undan möbler och rensat. Nästa vecka så ska vi börja renovera. Det ska tapetseras om och golvet ska slipas. Hehe, är jag konstigt som tycker detta är kul? Nu ska jag slå på min spotify och snöra på mig skorna. Ska gå en liten höst promenad och suga i mig frisk luft. Världens bästa söndagstradition! 

Gillar

Kommentarer

maja.a
,
Kan du inte berätta hur du gjorde din header, alltså hur du fick till flera bilder?
elinskoglund
elinskoglund ,
Det går att göra på Nouw. Du använder dig av modulen animerad heder =)
nouw.com/elinskoglund
janssonemelie
janssonemelie,
Låter som en bra söndagstradition! 😃
nouw.com/janssonemelie