söndagskväll

Bara jag som börjar känna mig sjuk nu? Det går ju förkylningar i varje hörn och jag har agerat hypokondrisk i några veckor nu för att slippa undan detta, men inte ens det har verkat hjälpa. Har skyddat mig genom handsprit, hållt avstånd ifrån sjuka människor och tagit tag i träningen igen. Dagen har därför spenderats halvt förlamad i Haralds soffa med en påse godis. Så har vi ojjat oss och tyckt synd om oss själva. Men som tur var mådde vi bra igår, då hade vi en sådan himla härliga kväll.

På dagen igår hängde jag med Harald och Nils. Det spelades lite fotboll och tyvärr blev det ingen picknick. Men på kvällen var vi några stycken som åt hemma hos Nils. Vi lagade tacos och dukade fint. Satte på musik & tände levande ljus. Det kändes som vi levde i ett kollektiv. Jag gillade det. Sedan drack vi kaffe och myste. Idag har vi som sagt bara tagit det lugnt och vart nära. Han har åkt tillbaks till Lund nu och det känns i hjärtat. Vill ha honom vid mig men det går inte... 

Nu på kvällen har mormor och morfar vart här och ätit. Övningskörde hem de sedan och efter det körde jag och mamma någon timme. Fick testa på våran större bil och det var spännande. Att få byta! Men nu ska jag sätta på en film. Kram på er.

Gillar

Kommentarer