Söndagsfika

Min dag kickade jag igång med en stor juice som jag gjorde i vår juicemaskin. Att starta dagen med en nyttigt juice kan verkligen få mig på bra humör! Sedan satt jag på hemnet och kikade lägenheter... Är lite besatt om jag ska vara ärlig. Vad tror ni, tror ni bostadsbubblan snart kommer att spricka? Priserna är ju skyhöga och vi alla har ju blivit blinda. En lägenhet på 30 kvm kostar ish minst 3 miljoner om du vill bo centralt och bra. Det är ju helt sjukt? Det är som att priset är "självklart" nu också och alla bara köper. 3 miljoner är bara en siffra i mångas öron med egentligen kommer du att vara skuldsatt i många många många år framåt. Jag tycker det känns lite riskabelt att köpa nu, eller? När folk i branschen pratar om det så säger dom ju att dessa priser inte alltid kommer att ligga så högt. Att det kommer spricka. Får väl se hur det slutar...

Vi ett tiden åkte jag in till stan med Carro och vi hade en efterlängtad tjejdag. Vi kollade affärer, jag köpte två par jeans, vi fikade lite på Da Matteo och sedan åkte vi till Mio. Jag köpte två super fina nattduksbordslampor med sammetsskärmar i färgen beige/rosa. Smälter så fint det blev! Nu är jag hemma och tänkte hoppa i myskläderna. Ha ansiktsmask och sedan sätta på en film. Imorgon är det tillbaks till jobbet så vill vakna frisk och kry. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Mums, vad mysigt!
nouw.com/jossanj
kamillahaaland
kamillahaaland,
Boligmarkedet er helt sykt om dagen. Føler med deg! Vi gikk for å bygge eget hus i og med at min mann er snekker, og vi sparer ca en million på å bygge selv... Synd det tar så lang tid, da... hehe!
nouw.com/kamillahaaland
Thuvaeli
Thuvaeli,
Åh vad mysigt!!
nouw.com/thuvaeli
f
,
ingen vågar säga sanningen för då plockar många fram rasiststämpeln, men om många migranter flyttar till Sverige på kort tid, då drivs priserna på bostäder upp samt det blir bostadsbrist. Synd om de unga vuxna som blir tvungna att bo kvar hemma. Jag köpte min nybyggda 1:a år 2011 för 0,95 Mkr, idag är den värd minst 1,6 Mkr.