Söndag, brunch och Göteborg igen

Vilka dagar jag har haft i Stockholm. Allt har gått i ett då jag jobbat väldigt mycket, gått på middagar, vart på konsert och igår kväll så var det Social Media Gala. Haft väldigt roligt men i eftermiddags så tog jag tåget tillbaks till Göteborg igen. Jag ska jobba härifrån hela veckan och i helgen är det bloppis! Så behöver ordna lite inför den nu... Jag har så otroligt mycket kläder att sälja.

Tänker mig att ni får se massvis med bilder ifrån galan imorgon när jag förhoppningsvis fått lite bilder därifrån. Men innan dess får ni se hur fantastisk vår brunch var i lördags. Vi åt på det nyöppnade stället Greasy Spoon i Vasastan. Tips om ni vill bli mätta!

Nu står mamma i köket och lagar tacos till middag. Ska bara ha en myskväll, kolla tv i soffan med mitt duntäcke över mig <3 Känner mig lite skör idag. Nära till gråt. Vill bara att någon ska hålla om mig och ge mig kärlek. Ni vet den känslan. Men vi alla är väl svaga ibland, speciellt på söndagskvällarna.

Kram!

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
mahakloub
mahakloub,
Åhh va gott!
nouw.com/mahakloub
johannahogel
johannahogel,
Åh, såg så gott ut!!
nouw.com/johannahogel
Rebecca
,
Känner mig också helt skör idag, som att minsta lilla händelse ska få mig att brista ut i tårar. Livet känns bara så himla jobbigt, och ser liksom ingenting som skulle kunna få mig glad igen. Har världens bästa familj men ändå känns allting så himla hopplöst ibland... Styrkekramar till dig och tack för en super bra blogg, gillar verkligen att du vågar dela med dig av bra som dåliga dagar <3
Sandra
,
Åh, kan du inte ha en bloppis på nätet också för oss som ej kan komma på lördag <3 Kram!!
CAMILLAESI,
så gott 😃
www.camillaesi.se
Erika,