sömn

En liten kaxig bild ifrån Lounge i lördags, hehe.

Är det konstigt att vara rädd för trötthet? När jag är trött tänker jag ibland att jag ska falla ihop på marken och somna, haha det låter så sjukt men det är sant. Idag vaknade jag upp efter 4 h sömn, då jag inte kunde somna inatt och kände att jag var farligt trött. Det gick knappt att hålla ögonen öppna. Tog i alla fall på mig träningskläderna och åkte in till stan med Harald. Somnade på hans axel på bussen. Han tog tåget hem idag och kände därför att jag lika gärna kunde köra ett morgonpass idag igen. Det var tufft, men nu är det avklarat.

Som TUR är har jag lite reserv-energi som jag plockat fram nu. Får väl hälla i mig en hel del kaffe-koppar idag helt enkelt. Imorgon blir det sovmorgon också, så himla härligt. <3 Blä, jag är så jädra trött på att ha sömnproblem. Det tär verkligen på ens krafter.... Någon som känner igen sig?

Gillar

Kommentarer

arvidgustafsson
arvidgustafsson,
kolla gärna in mitt metapic-inlägg!
nouw.com/arvidgustafsson
feliciamatilda
feliciamatilda,
Sömnproblem är ju det värsta.. Missar minst en veckas sömn i månaden pga av sömnproblemen.. Det jag lärt mig är att inte kämpa emot det. Kan man inte sova så är det ibland bäst att bara acceptera det. Att få panik och försöka tvinga sig till sömns gör en oftast bara tröttare. Och genom att slappna av somnar man oftast om man har tur. Men man mår oftast bättre dagen efter oavsett, om man inte stressat över sömnen natten innan! Ha en fin dag trots en jobbig natt!
nouw.com/feliciamatilda
johannameluggen
johannameluggen,
Vad segt... När det händer mig så finns det ibland inget annat att göra än att acceptera det, och ibland fungerar det att gå upp, dricka lite vatten och läsa en bok. Det som funkade allra bäst var dock att läsa biologiboken förut när jag pluggade, inget gjorde mig så sömnig och uttråkad haha! Den kunde till och med få mig att bli sömnig på lektionerna...🙈😂

Så ett tips är att hitta något som engagerar hjärnan mycketmycket men tråkar ut dig extremt... Kanske funkar för dig med!❤️
nouw.com/johannameluggen
dearhanna
dearhanna,
Du är så fruktansvärt snygg!
nouw.com/dearhanna