Sommarkvällarna man minns

Denna kväll blev över förväntan. Vid 16 tiden så försvann helt plötsligt alla gråa moln och solen kom fram. Då drog jag på mig löpskorna och stack ut och sprang 1 timme. Jag har en benhinneinflammation som gjort att jag inte kunnat springa, men det funkade faktiskt rätt bra idag. Efter jag vart ute och sprungit avslutar jag alltid med intervaller, så jag tröttar ut mig själv maximalt. Det finns inget värre men det finns även inget härligare än att vara färdig sedan.

När jag kom hem, helt slut, bytte jag om till bikini och gick ner till badet med min morgonrock. Så himla härligt och mysigt att ta ett kvällsdop när solen skiner. När jag kom hem duschade jag, skrubbade min kropp och smörjde in mig i min olja från Rapsodine. Alltså efter den skrubben och oljan blir jag SÅ len och luktar väldigt gott.

Nu; Krypa ner i soffan med en kopp te och bara vila mina trötta ben. Love!

Gillar

Kommentarer

Denisesandberg
Denisesandberg,
Men så mysigt!!
nouw.com/denisesandberg
amandaolinnea
amandaolinnea,
Gud vad fin du är!! /A
nouw.com/amandaolinnea
alexandrastenlund
alexandrastenlund,
Låter verkligen hur härligt som helst, och vilka fina bilder!!
nouw.com/alexandrastenlund
eemmaviola
eemmaviola,
Wow, du är så vacker Elin!
nouw.com/eemmaviola
Jsome
Jsome,
Elin! Jag har haft beninneflammation i tre åren. Jag är en sportälskare, allt med bollsporter och dans. Inneflammation har hindrit mig då och då eftersom den är så ont! Jag genomförde sporten ändå. När man tränar inte, är det helt lugnt. Tränar man, känns det verkligen! Jag sökte upp läkare och de tipsade att de skulle skära små snitt på varje muskler i ben eller rehabilitering. Jag valde rehab. Besökte till rehabiliteringen och kvinnan smörjde mina ben med olja. Hon "masserade" och det gjorde jävligt ont! Hon tortyrerade mig! skojar inte 😊 efter det, försvann allt! Jag gick dit tre ggr sen var jag fri! Smärtan är över och allt är vanligt. Rekommenderar dig / jiin
nouw.com/jsome
Elin Hansson,
Åh snyggis!!
www.fbyelin.com