sommaren rinner iväg

Hej jag saknar dig vännen!

Dagarna bara rusar iväg och snart så är sommaren på landet över och jag är hemma i Göteborg igen. Längtar faktiskt hem en hel del, till alla där hemma och till mitt andra jobb. Det är tufft att jobba i restaurangbranschen, helt klart. Som tur är gör jag det bara några veckor under sommaren och det räcker gott och väl för mig. Jag är så glad över mitt jobb som redaktör på Nouw, peppad och redo för att komma tillbaks!

Jag hörde någonstans, på twitter eller så, att sommaren faktiskt kommer till oss i augusti. Den riktiga sommaren alltså. Jag hade blivit så himla glad då för då är det Way Out West, mycket fest & häng med vänner och pojkvännen i Göteborg. Snälla vädergudarna? 

Solen tittade precis fram så ska lägga mig och läsa en bok och sedan blir det jobb igen... Hugs. <3

Gillar

Kommentarer

joseefiinb,
så fina bilder! kram www.joseefiinb.devote.se
www.joseefiinb.devote.se
ellenahlstrom
ellenahlstrom,
Jag hoppas verkligen det, känns som man bara går och väntar på den riktiga sommaren.. :/
nouw.com/ellenahlstrom
claratime
claratime,
isaaa_,
ååh hoppas också det stämmer!!
isabyl.devote.se
Nettan
Nettan,
Håller med--
nouw.com/nettan
em
,
Hej läste ditt inlägg ang din Asienresa och känner detsamma. Mina vänner har redan bokat biljetter men jag tvekar för det känns inte som min grej. Tanken är att vara borta 5v. Men Jah älskar alla bekvämligheter hemma, vill ju ha med mig hela garderoben samt att jag aldrig varit ifrån min pojkvän mer än 1v i sträck. Är så förvirrad. Hur resonerade du inför resan? Hur mycket pengar spenderade du? Hur länge var ni borta? Och skulle inte du kunna lägga ut din packningslista?