Söker lägenhet i Göteborg

Hur mår ni? Denna helg har mestadels spenderats ute i solen. Idag är det årets första vårdag! Jag är så glad över att äntligen har klarat av dessa mörka månader av regn, snö och minusgrader. Äntligen har vi världens bästa tid framför oss, våren och sommaren.

Nu har jag legat framför datorn ett tag, lyssnat podcasts & bara tagit det lugnt. Vet ni vad jag har gjort idag? Vart och kollat en lägenhet... Jag letar efter en lägenhet att hyra! Så om du hyr ut en lägenhet i centrala Göteborg till hösten (eller vet någon som gör det) så hör av dig till mig via facebook eller mail. Som ni säkert vet har jag velat flytta till Stockholm men troligtvis kommer det att skjutas upp ett tag. Mitt älskade Göteborg. Jag tror att min kärlek för staden kommer att bubblas upp igen om jag bara får bo i stan. Men nu ska jag dra på mig löparskorna för att springa av mig lite energi. Sedan blir det söndagsmiddag och film. Mysigt! Jag gillar söndagar, lite i alla fall. Kram!

Gillar

Kommentarer

Isabelle
,
Supersnygg kappa! Har letat som en galning efter en grå kappa, vart har du köpt din?
Kram
elinskoglund
elinskoglund ,
TACK! Gant i höstas =)
nouw.com/elinskoglund
Vilmahenricsson
Vilmahenricsson,
Har precis börjat blogga igen och snubblade då självklart in på din blogg igen, måste bara säga att du är GRYMT snygg i frisyren du har nu!! Älskar det 😊 Blir nästan lite sugen själv!
nouw.com/vilmahenricsson
elinskoglund
elinskoglund ,
Men gulle dig, vad fin du är! <3 Kram på dig och KÖR, älskar mitt korta hår.
nouw.com/elinskoglund
Maliness
Maliness,
Det har jag och min kompis också diskuterat, att jag älskar Göteborg och lämnade både Sydney och London för Göteborg men i omgångar så längtar man till London och börjar tvivla om man gjorde rätt att flytta hem...Men jag älskar ju Göteborg för mycket för att lämna det helt. Jag bor hemma i Göteborg pga att jag bott utomlands i ca 3 år innan och jag tror att ett eget ställe i centrala Göteborg (jag söker i Vasastan, Landala) kommer att ändra ens tankesätt till det positiva mer. Att man kommer bli förälskad varje dag i Göteborg om man bara bor i cenrala för där påminns man mer 😊
nouw.com/maliness
elinskoglund
elinskoglund ,
Ja men exakt. Man älskar ju ändå sin lilla stad för mycket för att flytta ifrån den! <3
nouw.com/elinskoglund