Snapshots from today

Lite hur min dag sett ut. Slappande på stranden med en bok i handen, gullat med ett tiotal hundvalpar (det kryllar av dem här på ön) och jag vill ta hem flera stycken. Det hjälper ju inte att det är ursöta allihop heller. Vi träffade en tjej i Siem Reap och nu stötte vi på varandra här idag - trevligt faktiskt! Världens känns rätt så liten här.

Vi har bestämt nästa rutt också och vi åker till en Vitnamesisk ö som heter Phu Qouc, har någon av er vart där? Ser fantastiskt ut på bilder och hört mycket gott om stället. Åker dit om ett par dagar.

Varför går tiden så snabbt här? Kan vi snälla spola tillbaks lite, på tisdag har vi vart borta 1 månad... Vill inte hem men saknar ändå en del människor hemma. En fräsch säng. En fungerande toalett. Svensk mat (samt salladsstället där jag typ alltid äter lunch). Trygghet. Ni vet, det där vanliga. Annars? Saknar inte Göteborg, kyla och en grå himmel. Vill föralltid vara omringad utav detta: Palmer, backpackers, turkost hav, vit sand och barfota fötter. Så himla mysigt har vi det.

Någon frågade om jag saknar det "sociala livet" där hemma. Måste säga att jag lever ett socialt liv här. Bor med Klara, man träffar folk, man är aldrig ensam & det enda som det är ont om är wi-fi. Men det är skönt att slippa, då hela mitt liv där hemma i princip består utav att sitta framför en dator.

Sammanfattningsvis, vill inte hem än, är inte klar här än. Älskar fortfarande allt här. Känns skönt att ha 5-6 veckor kvar på denna fina resa.

Gillar

Kommentarer

emmelie.shead
,
Hej! Jag var på Phu Quoc för 1,5 månad sen. Thailands stränder är helt klart finare men det är absolut inget fel på stranden där heller :) det är ganska så skräpigt längs vägarna, alltså jätte mycket skräp haha.. Minus är dock maten och att befolkningen är så dåliga på engelska! Annars helt okej ö! Och ni bara måste åka till Vinpearl land, sjukt rolig vattenpark! Så har dom lite karuseller och en fin vattenshow på kvällen!
Lillan4
Lillan4,
isaaa_,
vad härligt att du kan njuta så bra! <3
isabyl.devote.se