snapshots from this week

Jag var och såg Micke och Veronica på bio. Innan var det lite mingel. Trevligt trevligt. Filmen får 10/10, en super mysig film som får en att vilja hoppa in i filmen och leva just där just då.

Dagen efter, onsdag, var det dags att göra teoriprovet som jag klarade. Sedan var en söt liten doggy på jobbet, som heter Bosse. Han har fått sitta mycket i mitt knä, världens gosigaste.

Jag lackade om mina naglar hos bästa Hanna efter att ha klarat körkortet och ätit julmat på jobbet. Sedan åkte jag hem till killen där lite vänner var. Vi hade det trevligt. Och de hade fixat tårta till mig och sjöng för körkortet, alltså hjärtan <3

Fredag åkte jag in till stan med lite vänner. Kollade julklappar och umgicks, bästa som finns! Sedan åkte jag hem och hade myskväll med killen.

Igår åkte jag till landet för att äta minijulbord med min farfar och farbrors familj. Lilla mini Hugo har blivit stor och vill helst springa omkring och leka hela tiden, så var helt slut på kvällen, haha. Sedan åkte vi till huset på landet och jag började kolla på sons of anarchy. Och Charlie Hunnam var anledningen till det.

Nu är det 4:e advent mina vänner och jag ska åka tillbaks till Göteborg, för att handla klappar och hänga med vänner. Puss!

Gillar

Kommentarer