skoltrött fortfarande?

Denna vecka gick ifrån att vara lite planerad till att ha ett fullt schema. Det gillar jag, men måste vara effektiv. Det var längesedan jag var tvungen att vara effektiv - Senast när jag gick i skolan. Då var jag dock så gott som tvungen för att hinna med allt. Påminns lite om hur jobbigt jag tyckte det var. Nu handlar det endast om roliga saker (bortsett ifrån körkortet) vilket jag uppskattar så otroligt mycket. Det är så galet att när jag kollar in andra bloggar där personen i frågan går i skolan och är trött på det - Lider jag med dem. Till exempel när jag ser personer som går i tvåan på gymnasiet tänker jag då "fatta vad långt du har kvar tills du tar studenten". Men det är orättvist. För när man går i tvåan har man inte gått i trean och är förmodligen inte lika trött på det då.

Kort som gott: Jag är fortfarande otroligt skoltrött och mår bara dåligt av tanken på att ha läxor. Stora uppgifter som är så tråkiga. Matteläxor. No-läxor. Nej, jag har tagit mig ifrån det där helt enkelt. Det är jag glad över. Jag är dock lite rädd över att jag aldrig igen kommer känna mig motiverad till att plugga vidare.

Men det tar jag sen.

Nu ska jag jobba vidare - Event ikväll, oj så skoj att träffa fina bloggvänninor.

Photo by: Mikaela Watsfeldt (antar att ni är trött på att se dessa bilder nu men vi ska snart fota nya, wiho)​​

Gillar

Kommentarer

97olsc69,
Hej Elin! Gillar din blogg och är väldigt inspirerad över hur långt du redan kommit. Men jaa, jag är en av de som går tvåan på gymnasiet och när jag läser inlägg som dessa vill jag bara skita i allt. Blir helt omotiverad eftersom, precis som du säger, det känns som att det är hundra år kvar till studenten. Snälla, gör oss lite gymnasieelever lite mer motiverade!
evelinaolivia.devote.se