shoppingberoende?

Yesterdays look: Blazer - Lindex / Jeans - Massimo Dutti / Shoes - From Spain / Blouse - Zara / Bag - Malene Birger

Visst härlig och klassisk outfit igår? Detta är SÅ Elin. Det börjar verkligen kännas som att jag mer och mer hittar min stil. Vad jag klär i och vad jag faktiskt ska leta efter när jag går in i klädaffären. Feels good, men det är också farligt för man shoppar ju löjligt mycket. Eller jag erkänner, jag är lite beroende. Det är som att när jag shoppar känner jag mig fri, levande & problemfri. Det är verkligen omöjligt för mig att inte shoppa varje vecka, det senaste har det blivit nästan varje dag. Vilket har lett till att det blir som ett tvång.

Löjligt egentligen. Måste ta mig ur detta farliga beroendet. För visst, shopping gör dig lycklig för stunden men inte mycket mer än så. Nu för tiden blir jag inte ens lycklig när jag shoppar, det är bara ett "behov" som jag måste göra. Ibland blir jag tillåmed ledsen när jag köper något nytt. Jag får ångest av det.

Känner mig SÅ löjlig när jag skrev ut detta, det var inte alls min tanke när jag började skriva detta inlägg. Tyvärr så får jag inte stopp på mina fingrar ibland. Men nu vet ni lite om ett ilandsproblem jag har. Godmorgon, hoppas ni får en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

malin__97
,
Var kommer skorna ifrån?
JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
Så fin outfit!
nouw.com/jenniferenstrom
femhundrafem
femhundrafem,
vem är inte shoppingberoende? x')
Minns du exakt vart skorna är ifrån? Dem är så jäkla snygga!
nouw.com/femhundrafem