Senaste dagarna i bilder

I torsdags var jag på en frukost på Rosendahls Trädgård. Ett event Michaela Forni höll tillsammans med Foreo. Gullig bild tillsammans med Stephanie & Mathilda!

Rosendahls trädgård är så himla mysigt. Dit kan vem som helst gå för att ta en lunch och bara mysa. Extra mysigt på hösten/vintern enligt mig.

Vi fick vackra buketter med oss hem. Det gör ju en extra pirrig.

Buketten fick stå på matbordet i min vintage-vas.

På kvällen mötte jag upp Klara på en liten vin-krog. Stället heter Savant Bar och serverar naturviner. Riktigt mysigt ställe, tips! Därefter gick vi till Leoparden som ligger granne och åt lite middag.

Fredagen började med långpromenad med skrållan följt av en dusch för henne. En gång i veckan får hon gå på spa hemma. Tvätt, fön och kamning.

Jag gästade min första podd! Linda bjöd in mig till hennes podd "We Are Influencers". Jag har aldrig velat vara med i någon podd tidigare för jag pratar så sjukt mycket. Är rädd att bli missförstådd osv. Men jag tror detta blev bra? Linda var nöjd med mig iaf haha. Berättade om mitt tidigare jobb, hur jag kom in i branschen osv osv. Lite tips till er som vill börja jobba med detta. Avsnittet släpps senare i år/i början av januari.

Fredagskvällen spenderas i soffan med Selma. Min pojkvän var ute på middag med sina kollegor så vi hade tjejkväll hemma. Kollade idol och åt godis. Det var väldigt mysigt!

På lördagen gick vi till Balzac och åt lunch/drack ett glas bubbel.

Hängde med Max och Emil. Älskar att hänga på restaurang på lördagar, mitt på dagen.

Vi spolar vidare till söndagen. Gick en promenad till Kungsholmen, mina gamla kvarter. Skulle till Arken Zoo för att köpa mat till Selma. Möttes av denna vy på Sankt Eriksbron.

På kvällen lagade jag kycklingcurry.

Det blev gott men råkade hälla i lite för mkt soja, så färgen blev inte så fin. Och den blev lite väl salt. Men man lär ju sig något nytt varje gång man lagar mat, hehe. Sedan kollade vi solsidan och somnade tidigt.

Hoppas att ni haft en bra helg!!!

Gillar