Selma har har klippt sig

Reklam för Pennys Dog Spa


Idag hade jag bokat tid på den nya salongen "Pennys Dog Spa" på Roslagsgatan. Har gått förbi där flera gånger då vi bor väldigt nära. Det är alltså en nyöppnad hundsalong i Stockholm. Den senaste tiden har jag klippt Selma själv, då hon jag gick till förr är så extremt fullbokad. SÅ, denna gång kände jag att jag skulle unna mig att ta Selma till denna nya salong.Man märker att salongen är helt ny då det var så himla fräscht. Som ni ser har de samma soffa som jag har hemma. Något jag la märke till direkt med denna salong & Linnea som driver den var att vi satt i typ 10-15 minuter först och pratade om hur jag ville att resultatet skulle bli. Vilket jag aldrig riktigt fått göra med någon annan hundfrisör.

Jag sa att hon behövde klippas rejält för det var så slitet men ändå försöka behålla det så långt det gick. Sedan ville jag ha hennes ansikte runt. Tycker det är så gulligt.När man går till en hundfrisör så lämnar man ju bort sin hund ett par timmar - så det är viktigt att kunna känna sig trygg. Vilket jag gjorde på en sekund.

För ni ser ju - Selma hoppade upp i Linneas knä direkt. Så sjukt gulligt! När jag gick därifrån så märkte hon det knappt, haha.Och här ser ni resultatet! Det är alltid en liten chock att se sin hund efter klippningen då det är sådan stor förändring - men jag blev väldigt nöjd. Hon är så len och mjuk nu. Inga tovor kvar och hennes tassar blev så gulliga att jag dör.

Men hos Linnea måste man inte bara boka klippning. Utan man kan till exempelvis boka en enklare tassikyr eller tvätt/fön. Pennys är alltså ett helhetskoncept där man kan lämna in sin hund på en förstklassig spabehandling. Jag har fått en rabattkod att dela med mig av. Om ni uppger "Selma20" vid bokning så får ni 20% på en bokning under oktober 2020. Klicka här för att komma till hemsidan!

Kram!


Gillar