saturday

En av livets skönare outfits. Byxor & t-shirt från Zara och skor ifrån Vans.

Idag har jag tagit tag i något som tyngt ner mig den senaste veckan, mitt stökiga rum. Jag har rensat ut 3 stora ikea-kassar med kläder och rensat alla min lådor ifrån skit man samlar på sig. Jag och ett par bloggare kommer att ha bloppis den 19:e september i Göteborg, så nu har jag en massa kläder som vill ha nya ägare. Men mer info om bloppis kommer på måndag, vilka som ska ha den osv. Längtar så himla mycket!

Jag känner mig lugn i själen nu, det är rent och inte en massa småplock överallt i rummet. Detta ska jag fira genom att åka in till stan, ska först träffa Sarah lite snabbt som är hemma ifrån Lund och sedan Elin som jag inte träffat på år och dar känns det som. Ska bli så härligt! Vi hörs senare, ska ta det lugnt hemma ikväll också förmodligen.... Haha känner mig rätt rastlös men måste fan försöka hitta ro i mig själv igen. Puss!

Gillar

Kommentarer

landebacks
landebacks,
Kul med bloppis!
nouw.com/landebacks
virastjarnberg
virastjarnberg,
Hej! Jag heter Vira och är en tjej på 12 år som bor i Linköping.
Gud så fin blogg du har! Skulle bli sjukt tacksam om du kikade in på min blogg och kanske börjar följa? Följer tillbaka! På min blogg skriver jag om lite allt möjligt, bland annat hästar och mode. Är du intresserad av ett sammarbete? Maila då till vira.stjarnberg@gmail.com

Ha en bra dag, kram ♥︎
nouw.com/virastjarnberg
2
,
de e snygg i profil + finfina ben
2
,
du* e snygg i profil + finfina ben
emmel
emmel,
Snygg och enkel outfit 😄
nouw.com/emmel
nicolinaloof
nicolinaloof,
Så snyggt och enkelt!
nouw.com/nicolinaloof
Malinonsbjers
Malinonsbjers,
Så hemma snyggt och enkelt 😍
nouw.com/malinonsbjers
hilda-m,
Hejsan!!

Vill bara säga att du en otroligt skön stil och en inspirerande blogg. Mitt namn är Hilda Jansson och det är jag som driver modemärket Hilda M som satsar på hållbart mode. Min affärsidé är att göra kläder av återvunnen textil då textilindustrin idag är en av de stora miljöbovarna med stora utsläpp med dåliga förhållanden för människa samt miljö. Min vision är att få flera unga kvinnor att konsumera mer hållbart. Jag skriver till dig då jag vet att tjejer i bloggvärlden är stora inspirationskällor i modevärlden, det är därför jag tror att det är här vi kan påverka. Jag undrar om du är intresserad av att samarbeta med mig då du bor här i Göteborg då jag gärna skulle vilja fota dig för en kommande kampanj. Kolla gärna in min hemsida www.hildam.se för att läsa mer om mitt företag och hör av dig om detta låter intressant. Förhoppningsvis kan vi tillsammans jobba mot en mer hållbar framtid där både du och jag har en möjlighet att göra skillnad!
www.hildam.se