saturday

Dagens inspiration får Sincerely Jules står för. Den väskan vill jag ha...​​

Godmorgon hjärtan! Dricker min morgonkaffe nu och ska snart åka iväg med bilen till Göteborg. Har lite ärenden att ordna och ikväll ska jag ut och äta och dricka drinkar med Klara. Minst sagt behövande efter att vi vart ifrån varandra ett tag. Det är så kul för vi är alltid så taggade på livet när vi ses då vi ofta pratar om resan vi ska göra. Vi planerar och drömmer oss bort, bästa som finns =) Annars är jag rätt mätt på detta landet liv just nu. Ser framemot ny vecka med jobb, umgås med killen och nyår. Vi hörs senare!


Gillar

Kommentarer

lovisal95
,
Elin, jag har panik! Har du några tips på vad jag o min pojkvän kan göra på nyår, hur ska vi fira då det bara är vi två..? Vi kan inte resa bort då jag jobbar så det får bli nyår här hemma. Men vi båda har noll idéer verkligen. Skulle vara så tacksam om du ville svara på detta o komma med några tips! :) Kraam
madeleineward,
Jag googlade runt på Ingrid Segerstedt gymnasium och kom in på din gamla blogg, det stod att du hade gått där. Läste även att du gått medialinjen, som jag tänkte söka. Jag undrar bara hur det är med jobb nu efter? Har du gått högskola eller har du kunnat jobba direkt efter gymnasiet? kram!
mward.blogg.se
eliinfranssons
,
Din blogg är helt underbar! Har blivit helt besatt!