sanningar om mig

- Jag har fruktansvärd skrivkramp för tillfället. Får inte ur mig saker som låter kloka och rätt, jag hittar inget ämne att beröra och skriva om. Det känns väldigt tungt då det alltid har vart en stor del av min blogg. Vill ni tipsa mig om lite ämnen & ställa frågor kanske? Hade betytt så mycket. <3

- Jag har blivit lite slarvig... Det är helt sjukt att jag har blivit det då jag innan har vart en riktigt ordentlig tjej som har koll på läget, haha. Nu glömmer jag telefonen, tappar glas hela tiden, missar bussar, tar fel på tider & ja, you name it. Sjukt irriterande!

- Jag är inne på mitt Golden Year, jag vill förändra saker i mitt liv & det håller jag faktiskt på med. Jag har tagit tag i saker jag tidigare inte vågat och har äntligen börjat må så mycket bättre. Kommer öppna upp mig om detta när jag känner mig redo!

- Jag vill resa HELA tiden efter att jag var i Asien. Vill redan börja planera in nästa långresa redan nu och står knappt ut av att inte ha en resa inplanerad inom den närmsta månaden... Har alltid vart utomlands typ 3 ggr om året men nu har jag vart utomlands 2 gånger bara i juni? Haha galet men jag älskar det. Dock så får man lite abstinens och vill resa mer mer och mer. Vad blir nästa destination tro?

Gillar

Kommentarer

JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
Åh att resa är ju det bästa som finns! Så roligt att besöka nya platser 😊
nouw.com/jenniferenstrom
andrea.jdotter.christensen
,
Trots att du inte själv riktigt sitter i den sitsen eftersom du och din pojkvän verkar ha det helt underbart verkligen, så hade det varit kul om du typ kunde skriva en krönika eller liknande om hur man tar sig vidare efter en separation typ? För egen del hade det varit en nyttig läsning tyvärr haha.. Men som ett tips på saker att skriva om.
Superbra blog verkligen!!
joseefiinb,
Jättefin bild! / www.joseefiinb.devote.se
www.joseefiinb.devote.se
isaaa_,
haah har också blivit så jääääkla slarvig och virrig! WHYYY? 😉)
isabyl.devote.se