sanningar

Sanningar om mig:

Jag analyserar ofta sönder saker i mitt huvud, så därför föredrar jag att säga saker jag tycker/vill få sagt direkt. Jag hatar att gå runt och älta eller tänka för mycket.

Igår fick jag min första p-bot, blev så sur för det var västtrafiksfel då vagnen var jätte sen och åkte fel (jag hade ställt bilen i majorna, och skulle ta vagnen dit). En onödig och irriterande kostad helt enkelt!

Jag ska ut och resa i slutet av juni med min pojkvän, jag längtar verkligen jätte mycket, vi kommer ha det så härligt...

Mitt mål i livet just nu är att tänka på mina drömmar och försöka ignorera alla hinder, bara se målet & köra på!

Jag är jätte intresserad av inredning & hade en dag kunnat tänka mig att jobba inom det området!

Jag har svårt att nöja mig med vad jag har, vilket kan bli lite jobbigt då jag aldrig kan "slå mig till ro". Jag måste lära mig att ta det lite lugnt... =)


Gillar

Kommentarer

Svendsby
Svendsby,
Såå fin du är! 😊
nouw.com/svendsby
fashionmaniac
fashionmaniac,
Vad tror du om flätor som trend framöver? Läs min analys av ämnet på bloggen! 😊
nouw.com/fashionmaniac
Krantz
Krantz,
lova.lundin
,
Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med.. Jag ska nog plugga i höst (95a) och jag har funderingar på Gbg! Vill plugga jurist och har större chans att komma in där än i tex Lund och Uppsala. Vet att du inte pluggar men har du någon uppfattning om hur det är att plugga i Gbg och skulle du rekommendera det till en person som kommer ensam från en småstad och är sugen på något större? KRAM!
elinskoglund
elinskoglund ,
Jag tror du gör rätt i att komma till Göteborg, det är en charmig stad & vad jag har hört så är studentlivet roligt! Jag har levt i Göteborg i 20 år och tokälskar det =)
nouw.com/elinskoglund
Fashionbyemelia
Fashionbyemelia,
okej WOW vad vacker du är på denna bilden (de är duannars också haha) 😉 kram!
nouw.com/fashionbyemelia
elinskoglund
elinskoglund ,
Åh vad glad jag blir, tack!
nouw.com/elinskoglund
lisa_4
,
jätteintresserad, jättesen stavas det 😊