sanningar

♥ Jag är helt värdelös på att svara på sms. Helt värdelös. Ibland glömmer jag bort att svara mitt i en konversation. Ibland glömmer jag saker man sagt på sms. Det bästa jag vet är att ringas vid. Då känns det mer på riktigt.

♥ Snapshat är det exakt samma visa med - Jag förstår inte hur folk kan fråga mig saker på snap som "vad ska du göra idag", "ska vi ses". För jag kollar inte ens, ibland ser jag det nästa dag... Så jag suger på att bestämma saker via sms/snap helt enkelt.

♥ Jag är en pratkvarn. Har lätt ärvt det av min mormor och mamma. Haha, de båda är som mig - Vi pratar så mycket. Ofta när jag är med Harald kan jag komma på mig själv efter 15 minuter att jag pratat så mycket att jag måste stanna upp och andas. Ja, en lite mindre bra egenskap helt enkelt. Försöker jobba på det. Detta är nog en anledning till varför jag älskar att prata i telefon också.

♥ Jag är väldigt nära min mormor =) Vi är väldigt lika. Igår ringde jag mormor vid 8 på kvällen och vi pratade i en halvtimme och skrattade så mycket att jag fick ont i magen.

♥ Jag älskar att få vara mig själv. Såklart? Men ibland kommer jag i sällskap där det känns som att hela jag bara trycks iväg ut genom dörren. Jag hatar det. Jag ska verkligen jobba på att alltid vara mig själv och aldrig anpassa mig efter andras beteende.

Gillar

Kommentarer

dearhanna
dearhanna,
Herregud, så snygg!
nouw.com/dearhanna
jenniferkarls
,
Känner verkligen igen mig i sista! Kan inte du fundera och skriva ut lite tips hur vi/man kan göra för att "få tillbaka sig själv på banan"?