sammanfattning av veckan som varit

På måndagen kom jag hem ifrån en härlig helg i Lund och Köpenhamn. När jag kom till Göteborg på morgonen gick jag till jobbet och var där hela dagen. Det var mycket jobb med den nya funktionen som släpps för er användare i veckan! En lugn kväll hemma sedan.

Tisdagen ordnades det inför eventet på kvällen för våra toppbloggare. På eventet drack vi juicer och fotade oss själva med våra selfiesticks... Sedan berättades det självklart om det nya inläggsvekrtyget. Hihi! Kom hem sent och hade jobbat en väldigt lång dag - Så då däckade man skönt i sängen.

Onsdagen började med att jag övningskörde på min körskola. Gick igenom hur många lektioner jag hade var också... Så spännande! Kvällen spenderades på nyöppnade Boulebar dit jag var inbjuden.

Torsdagen startade med pressfrukost på NK där härliga Carin Wester presenterade sin jublieumskollektion. Den säljs på NK i Göteborg och Stockholm, hett tips om du vill spendera lite pengar. Hon berättade att om hon inte skulle bli designer så ville hon bli florist. Hennes pop-up bås var fyllt med vackra blommor och vi fick med oss en bukett hem. Så fint. Sedan sprang jag iväg till jobbet och var där hela dagen. På kvällen var vi på jobbet ute och åt på Toso. Hade världens matupplevelse. Så himla trevligt. När en alldeles för trevlig middag avslutades mötte jag upp killen som kom hem ifrån Lund. Vi åkte hem till mig.

Nu kör jag de tre sista dagarna på veckan under samma bilder. Fredagen startade med en brunch som jag hade ordnat till mig och min vän Caroline. Vi satt och pratade i flera timmar och sedan hängde vi hos mig hela dagen. Gjorde tjejsaker som att sminka och fixa håret. Så roligt. På kvällen kom Harald till mig och vi slappade bara! Lördagen tog jag det lugnt på och övningskörde bara på dagen. På kvällen såg jag Interstellar med H och sedan vet ni resten. 

En wonderful vecka i alla fall. Puss på er <3

Gillar

Kommentarer