Saluhallen & födelsedagskalas

En bild ifrån tåget när jag åkte förbi Varberg. Så coolt då det var flera hundra personer som vindsurfare.

Vilken härlig dag. Efter jag klev av tåget mötte Harald mig och vi gick till hans egna lägenhet, som ligger ca 50 meter ifrån stationen. Där var hans familj och vi åt lite tårta innan vi gick ut på stan. Där kollade Harald jacka & sedan åt vi lunch på Saluhallen. Att bara gå runt i Lund gör mig kär i staden, det är så himla mysigt. Kullersten överallt & mycket unga. Efter det gick vi till hans familjs lägenhet som är helt fantastiskt. På riktigt. Min drömlägenhet. Högt i tak, gammalt möter nytt, takkronor osv osv.

Vi har vart här hela kvällen och nu äter vi lite försnacks för att snart gå ut och äta middag. Åh, vill aldrig åka härifrån! Har tagit en massa bilder med kameran men har min dator först imorgon så ni får se de då.

P.s glöm inte att Vain Sound tävlingen avslutas imorgon där jag tävlar ut tre stycken hörlurar. http://www.nattstad.se/elinskoglund/vinn-ett-par-horlurar-ifran-vain-sound-15498700

Gillar

Kommentarer

lisa.bjorndahl
,
Kan inte du lägga ut lite förslag på fina vinterjackor?:) KRAM
elin.rundcrantz
,
min kille hör av sig typ sällan och det hatar jag.. Jag vill att det ska kännas "naturligt" att bara höra av sig, men samtidigt vill jag inte vara tjatig typ. Har berättat detta för honom men bättrade sig inte så mycket, och samtidigt vill jag inte heller sätta nån slags press på honom att han ska höra av sig. Åh jag vet typ inte vad jag ska göra.... vet att han älskar mig tusen gånger runt jorden och jag detsamma för honom, vi har skitkul när vi ses men inte inom smsvärlden..:( please help.. Din blogg är bäst!! Puss
elinskoglund
elinskoglund ,
Du ska berätta för honom hur mycket det betyder för dig att han hör av sig. För du har ett behov av att få prata med honom varje dag! Det SKA vara naturligt och killar förstår sig sällan på det där. Så få han att förstå att det är viktigt för dig.
nouw.com/elinskoglund