Saker jag har blivit glad av de senaste

I söndags kväll skrev Linn till mig och frågade om jag ville ses. En timme senare så satt vi vid Masthuggskyrkan, kramade om varandra och sa att allt kommer bli bra. Vissa vänner har förmågan att få en att känna sig så trygg. Linn är en utav dom. <3 En kaffe senare och mycket prat så åkte vi hem igen. Att få komma ur huset, träffa den tjejen och vara på Göteborgs finaste ställe (enligt mig) fick mig verkligen att bli glad resten av dagen.

Igår var min första arbetsdag och något jag älskar med mitt jobb är vårt kontor. Vi har en balkong med magisk utsikt över kanalen och trädgårdsföreningen. Så vi har lyxen att få se alla magiska träd och blommor blomstra ut. Igår möttes jag av att hela parken hade blomstrat. Blev så glad.

När jag kom hem ifrån jobbet igår så snörade jag på mig mina joggingskor och mötte upp Carro. Blev glad av att bara se henne i sin stora regnjacka, då hon hade fått för sig att det regnade ute för hennes pappa hade satt på vattenspridaren, hahaha. Sedan var vi ute och promenerade i en timme. Så svårt att förstå att vi har vart vänner sedan vi gick på förskolan. Vi har verkligen känt varandra hela livet, det är stort. Vi gick sedan förbi hamnen och möttes utav denna utsikt. Göteborg är så vackert. Så hemma för mig.

Och nu är det tisdag. Solen strålar och det har gjort mig glad idag. Jag tror livet just nu handlar om att le över småsaker och inte grotta ner sig för mycket i sorgen.

Gillar

Kommentarer

rebeckai,
Så vackra bilder! Vilken undarbar utsikt från kontoret!
mittfilter.blogg.se
Pdersten
Pdersten,
Du skriver så fint, underbar text! ❤️
nouw.com/pdersten
jessicaravall
jessicaravall,
Fint, fortsätt så!
nouw.com/jessicaravall
Camilla,
Härligt med saker man blir glad av
Nouw.com/hellstream
amanda
,
vart kommer din väns jeanskappa ifrån? Den var superfin! <3