Så tar du hand om dig

Att känna sig fräsch och fin är något som kan få mig att må bra. När jag har en dålig dag men ändå vet att jag ser någorlunda ut, så känner jag mig tryggare. Det må låta ytligt men jag tror inte jag är ensam om att tycka så. Att se välvårdad ut kan nästan lura mig ibland till att jag mår bättre. Så ja, nu tänkte jag dela med mig utav lite saker jag gör för att känna mig just välvårdad och fräsch. Häng på!

Fixa dina naglar!

Steg 1: Get your nails done! Och glöm inte fötterna... Du behöver inte gå och göra dom någonstans om du tycker det känns för dyrt. Utan det räcker att du klipper, filar och målar dina naglar hemma. Att ha vackra händer är verkligen viktigt för mig. Jag tycker ju det är otroligt värt att gå till en nagelterapeut för att fixa naglarna, måste tipsa er om att gå till min nageltjej som heter Hanna som jag alltid går till. Ni bokar tid hos henne här!

Besök frisören

Steg 2: Fixa frissan! När jag är fin i håret så känner jag mig himla härlig alltså. Förra våren bestämde ju jag mig för att bli snäppet blondare och jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger för mitt hår innan. Sedan efter sommaren klippte jag av det också. Nu kan jag knappt tänka mig att ha en annan frisyr? Så VÅGA också! Ta ut svängarna. Jag har ju alltid tänkt att hår växer ut om man skulle bli missnöjd. Måste ju tipsa om min frisör Ida också, det finns ingen bättre på blont hår. Har aldrig gått därifrån missnöjd och har gått till henne typ 5 gånger nu? Ni bokar tid här. Nej men om det är något man ska unna sig så är det minst 2 frisörbesök om året. Färga, slinga och klipp. Det är du värd.

Ansiktsbehandling

Steg 3: Ta hand om din hy, den är så viktig! Jag tycker egentligen det är sjukt att man går till frisören på rutin men inte till en ansiktsterapeut? Hyn är ju något av det viktigaste vi har. När min hy är knasig så mår jag verkligen dåligt... Att gå till någon som kan ta hand om den är viktigt. Eva som jag brukar gå till säger att man egentligen borde gå var 7:e vecka men det har ju inte många pengar till... Men i alla fall 2-3 gånger om året. Efter jag var på en behandling för en vecka sedan så känns min hy så himla len och fräsch. Tips!

Hur kan du annars på ett bra sätt ta hand om dig själv? Unna dig mycket myskvällar, kom ifrån festandet ibland genom att åka till landet. Få in träning som rutin i din vardag. Ät sunt och smörj in dig noga när du vistas i solen. Kroppen kommer vi att leva med i många många år till, så gör inte dumma val som bara är bra för stunden (exempelvis sola solarium). Tänk på det långa loppet! Det kanske anses tråkigt att lägga tusentals kronor varje år på hälsa när man kan köpa en ny tröja - men du kommer att känna dig finare i längden! Mina tre skönhetstips ovan är verkligen något som kan få mig att känna mig härlig. 

Gillar

Kommentarer

AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Riktigt bra skrivet! Glad Påsk fina du<3
nouw.com/amandawibergs
elinskoglund
elinskoglund ,
Glad påsk going!
nouw.com/elinskoglund
mikaelaandersson
mikaelaandersson,
Önskar jag hade råd att unna mig själv mer som fattig student, men det hamnar tyvärr långt ner på priolistan 😋 Men fixa naglarna hemma gör jag alltid! 😊 Kika gärna in på min bloggis där jag skrivit om hur jag tog mig från 1 - 10 km på 5 månader 😊 Kram!
nouw.com/mikaelaandersson
elinskoglund
elinskoglund ,
Äch, går alltid att få till det på något vis =) Man får prioritera 😃
nouw.com/elinskoglund
Pdersten
Pdersten,
Vilket bra inlägg 😊 Det stämmer verkligen att humöret styrs lite av hur fin man känner sig.
nouw.com/pdersten
elinskoglund
elinskoglund ,
Exakt! Värt att lägga lite extra pengar på det då 😃
nouw.com/elinskoglund
siriwinstedt
siriwinstedt,
Jättebra tips! Jag känner absolut igen mig i att man mår bättre när man själv tycker att man ser bättre och fräschare ut!
nouw.com/siriwinstedt
elinskoglund
elinskoglund ,
Ja men eller hur!!
nouw.com/elinskoglund
Feelhome.se,
Hej.

Vi på feelhome.se undrar om ni vill starta en liten påsktävling på er Instagram där vi sponsrar er med en väggdekor till vinnaren?
Tävlingen går ut på att deltagarna ska gilla er Instagram, tagga minst 3 vänner samt gilla vår Instagram @feelhome.se.
Vinnaren behöver enbart stå för frakten på 29 kr.
Ni behöver även uppmana på er blogg att ni har en tävling på er Instagram där ni länkar till vår hemsida.

Länk till våra väggdekorer: http://www.feelhome.se/kategori/vaggdekor/

Är ni intresserade så kontakta oss för mer information: admin@feelhome.se

Glad påsk önskar vi på
www.feelhome.se
Belliblonkan
Belliblonkan,
Vilket bra inlägg! :*
nouw.com/belliblonkan
elinskoglund
elinskoglund ,