Så tänker jag på Instagram

Hur brukar ni tänka när ni laddar upp bilder på Instagram?

Instagram är ju helt fantastiskt för alla fotointresserade människor. Du behöver ingen superkamera utan det räcker med att du har känsla för foto. Något av det viktigaste för att ens flöde ska se härligt ut är att bilderna går i samma toner. Så hitta en färg du gillar och låt den styra vad du lägger upp. Jag har ett extra konto på Instagram där jag alltid lägger upp mina bilder innan, för att se att det passar in. Väldigt härligt att kunna förbereda bilder för hela dagen också & bara sätta ut en tid då man ska lägga upp dem.

Jag får frågor hela tiden om hur jag redigerar mina bilder. Det gör jag alltid på Iphones egna filter, använder ofta bleknat där jag drar upp mättnaden samt ljusar upp bilden väldigt mycket. Varför jag använder det filtret är för att det tar bort alla gula toner i bilden.

Tänkte dock omstrukturera mitt flöde lite nu. Mer färg och sommarkänsla! Hur gör man för att få många följare då? Uppdatera regelbundet, ut och res samt som jag sa, ha ett fint flöde som inspirerar.

Hoppas ni gillade mina små tips!

Gillar

Kommentarer

alvaholmskold
alvaholmskold,
Vilka toppenbra tips, ställ gärna lite frågor i min frågestund! Massa kramar
nouw.com/alvaholmskold
jossanj
jossanj,
Superbra tips!
nouw.com/jossanj
Anonym
,
Haha trodde bara det var jag som hade ett extra konto där jag la upp bilderna i förväg för att kolla så det passar in 😂 Mina vänner tycker jag är knäpp
BergAmanda
BergAmanda,
Superfin blogg! 😊
nouw.com/bergamanda
goldnose
goldnose,
Jättefint inlägg!
nouw.com/goldnose
Christina,
juliasstrom
juliasstrom,
Älskar ditt flöde, själv har jag ingen ordning alls 😉
nouw.com/juliasstrom
madelienejpg
madelienejpg,
Jag brukar använda appen Vscocam, sjukt mycket fina filter!
nouw.com/madelienejpg
elinskoglund
elinskoglund ,
Ja! Börjat använda det nu =)
nouw.com/elinskoglund