Så stylar du den vita skjortan

Innehåller affiliate-länkar

Jag älskar att matcha den vita skjortan med en stor tjocktröja, gärna pojkvännens eller att du har någon i en större storlek. Du kan hitta dem på flera ställen men budget-kedjorna är zara och jag vet även att bik bok har haft ett par tjocktröjor inne. Jag gillar även när skjortan i detta fall är lite större och sticker utanför.

Våga knäppa upp skjortan ett steg till. Jag gillar när man ser hud och tycker inte alls att det behöver betyda att man är utmanande. För mig känns det klassiskt och elegant. Det kan vara snyggt med halsband till men jag älskar när man är helt "ren" utan några accessoarer alls. Många tycker även det kan vara svårt hur man ska göra med den lite större skjortan, ska den vara instoppad i byxorna eller ej? Hur mycket ska man vika upp armarna? Jag tycker det beror på vad man har nedtill. Vanligtvis har jag min skjorta rätt så avslappnad och lite halvt instoppad, sedan armarna viker jag inte alltid upp. Jag älskar kombon utav ett par ljusa jeans och en vit skjorta avslappnat till.

Är det något som är ett måste i garderoben så är det att äga 2 vita skjortor. En mer figursydd och en oversized! Jag har tipsat om en av varje sort här nedan.

Gillar

Kommentarer

stinaebbaaxi
stinaebbaaxi,
Grymt inlägg!!
nouw.com/stinaebbaaxi
jossanj
jossanj,
Så bra inlägg! 😊
nouw.com/jossanj
LivLisas
LivLisas,
Älskar när man har krage utanför en tjocktröja. Såå fint!
nouw.com/livlisas
befited
befited,
Vad fint!
nouw.com/befited
nouw.com/befited
claratime
claratime,
bra inlägg 😊
nouw.com/claratime
linneafreskgard
linneafreskgard,
Alltså jag är så kär i din blogg! Haha, tycker verkligen du har den bästa bloggen och jag finner så mycket inspiration från dig. Keep on going girl. KRAM
nouw.com/linneafreskgard
elinskoglund
elinskoglund ,
Men VA, nu blev jag SÅ glad <3 Tusen tack gulliga du!
nouw.com/elinskoglund