Så bäddar du din säng snyggast

Nu är jag i princip färdig med mitt rum. Mina lampskärmar har kommit och sängen känns helt perfekt. Ser ni min förändring? Jag har bytt ut alla mina 7 små skuddar till 4 stycken ordentliga istället. Det är fyra stycken ifrån Dunbutiken och jag kunde inte vart nöjdare. På riktigt, när jag ligger där i min säng så mår jag så himla bra. Mina föräldrar tycker typ jag är galen, lägger så mycket fokus på att min säng ska vara en trygg och härlig plats. Men jag vill ha en säng dit jag längtar, när jag är på en annan plats. Nu har jag dunkuddar och duntäcken ifrån samma serie, Ringsten dun Svinaherden. Bästa köpet någonsin!

Jag valde att ha två kuddar som är lite större bakom och de är 50x70cm. Det gör att sängen får en härlig hotellkänsla. Framför dem så ligger det två stycken i storlek 50x60. Att ha rätt kudde är avgörande för att sova gott och inte få nackproblem. Ni vet väl att man ska byta kudde vart 3:e år egentligen? ÅH, är så glad över min lilla säng.

Mitt bäddset kommer ifrån Beach House också och jag har fixat en rabatt till er, så om ni uppger "Elin" vid köp så får ni 20% rabatt på deras lakan under en vecka! På riktigt, världens mysigaste och skönaste lakan.

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Men åh vilket härligt tips!
nouw.com/jossanj
Granyanser
Granyanser,
Superbra tips 👍🏼👌🏼 kör på få stora grejer istället för mycket smått. Blir alltid bra 😘
nouw.com/granyanser
ahlberglinn
ahlberglinn,
Grått är en så härlig färg, har gråa nyanser i vardagsrummet. Modernt och fräscht! Gör samma sak när jag bäddar, en bäddad säng är så underbart!
nouw.com/ahlberglinn
Thuvaeli
Thuvaeli,
Så snyggt och mysigt!!!
nouw.com/thuvaeli
Nathalie,
Supersnyggt och ser så mysigt ut!
nathalieharlin.blogg.se
Lovisa
,
Kan du inte göra ett inlägg om din säng? Alltså vad du har för sorts säng, hur stor, mjuk eller hård, vad för sorts täcke, medium eller varm och hur höga kuddarna är 😊 Skulle va tacksam!!
elinskoglund
elinskoglund ,
Absolut, svarar i ett inlägg! 😃
nouw.com/elinskoglund
victoriabrodd
victoriabrodd,
Sängen är en så viktig grej!! Har oxå satsat väldigt mycket på min och det var det garanterat värt 😍
nouw.com/victoriabrodd
elinskoglund
elinskoglund ,
Ja eller hur! Värda pengar 😃
nouw.com/elinskoglund
Jakob
,
Riktig snyggt bäddat och vilka fina bilder!