rosor i en klong vas

När jag kom hem igår så låg en bukett med blommor utanför min dörr, det var min kille som skickat mig en bukett med rosor. Jag blev verkligen tårögd för jag älskar att få blommor. Det är inte själva grejen att bara få blommor utan att han har lagt tid och energi på att ge mig dom. Gå in i blomsterbutiken (eller via internet) och välja ut en bukett han tror jag gillar. Varför? För att göra mig glad för att han vet att jag älskar blommor. Det värmer i mitt hjärta. Det är så omtänksamt!

Det andra härliga med min bukett var att jag äntligen kunde placera den i min nya Klong vas, som jag älskar så otroligt mycket. Blommorna ser så levande ut i denna istället för att vara "instängda" i en avlång vas. Man kan även klippa av dom kortare men jag tyckte detta var lite härligt. Till detta har jag tänt mitt nya Voluspa ljus som doftar himmelskt gott. Vasen och ljuset kommer ifrån Presenten.se där du kan hitta otroligt mycket fina saker du kan ge bort till någon du tycker lite extra mycket om. Kanske till din pappa på farsdag? Servicen var otroligt bra också, den är personlig och man blir väldigt bra bemött. <3

Gillar

Kommentarer

amandamaria
amandamaria,
Men vad söt han är, dom gjorde sig riktigt bra i klong vasen, den är så snygg!
nouw.com/amandamaria
cassandra.uddberg
,
Fint!! är det den lilla vasen eller den stora? 😊
saraabrahamsson,
Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Om du vet om någon "hälsoblogg" du tycker väldigt mycket om eller har några egna tips när det gäller hälsan ta en titt hos mig och tipsa!

http://hajnal.se
hajnal.se
vestvikkine
vestvikkine,
Åh, så utrolig fint gjort av han!
nouw.com/vestvikkine