Resa är vad livet går ut på

Nu har vi som sagt landat på Bali. Vi åkte ifrån Singapore i måndags och hade förbokat en hotell/lägenhet i Seminyak. Stället heter Balcony Living apartment och rekommenderar er verkligen till att bo här, man får extremt mycket för pengarna. Vår kompis Alexandra mötte vi också upp och nu bor vi ihop. Så kul att vara samlade igen!

Igår gick vi till stranden (10 min bort) och den var en otrolig besvikelse. Det var för höga vågor för att få bada och sanden var grå. Så vi gick förbi ett hotell som vi sedan fick reda på att det hade vunnit ett pris för att vara ett av världens lyxigaste hotell - och vi flörtade till oss att ligga vid deras pool gratis hela dagen. Det var HELT fantastiskt. Bali är HELT fantastiskt.

Sedan gick vi till en restaurang vi fick rekommenderat för oss som jag skrev i förra inlägget och åt otroligt fräsch mat. Vi blev kvar där flera timmar och såg sedan solnedgången där. Efter det: Massage i 1 h och sedan somna som prinsessor i vår lyxiga lägenhet.

Imorgon har vi bara 3 veckor kvar på vår resa och har minst sagt ångest över det. Känner mig så långt ifrån klar med att resa... Men det får bli att göra en liknande resa nästa år igen till Australien. Att resa är så mycket lättare än vad man tror, det enda hindret är du själv och din rädsla. Mitt stora råd: Spara pengar, boka en biljett och ta tag i allt det där andra sen.

Nu: Hoppa i poolen. Puss!

Gillar

Kommentarer

minkampmotanorexi,
hedvigs_blogg,
Ser underbart ut!
hedvigs.se