Renovering dag 2


Jag var en sväng förbi lägenheten för att visa den för Klara ikväll. Var i chock för att det redan har hänt så mycket. Då är det bara en kille som rivit näst intill hela köket och denna vägg, på 1.5 dag. Imorgon blir det ytterligare 2 stycken byggkillar som rycker in, så till helgen är målet att allt vi vill riva kommer att vara borta. Då kommer man att kunna föreställa sig hur den kommer att se ut på riktigt.

Hur magiskt blev det inte när man fick fram de båda fönstren bredvid varandra? Hade först tänkt ha gardiner i vardagsrummet men är kluven nu. Man vill ju kunna se dessa vackra fönster så mycket som möjligt.Jag blir så glad att så många av er har skrivit att ni tycker det är så roligt med uppdateringar. Det gör mig ännu mer peppad till att åka dit varje dag bara för att ta bilder till er, haha. Men hur mycket längtar man inte tills alla väggar osv är klara nu? Tänk dagen vi installerar det nya köket... Längtar så jag spricker!

Eftersom att vi reser bort i 10 dagar i februari, måste många beslut ha tagits innan. Så allt kan rulla på bra under tiden vi är borta. Typ småsaker som man inte tänker på - som vart man vill ha eluttag, var lamporna ska sitta och exakt hur vi vill att köket ska se ut. Vi kommer att köpa ett Ikea-kök men sedan lyxa till det med snygga skåpsluckor i ek och maffig marmorskiva. Jag tycker inte att man behöver lägga en förmögenhet på ett kök, utan om man vill göra det lite unikt kan man istället sätta dit luckor som är gjorda i ett snickeri och någon fin sten.

Hörs igen imorgon - hoppas det hänt ännu mer då! Jag sparar bilder på sovrummen till er, då inget har hänt där ännu.


Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Ser inga bilder bara "koder".. Annars väldigt roligt med renoveringsuppdatering!
elinskoglund
elinskoglund,
Det är någon bugg just nu men det håller på att ordnas!
nouw.com/elinskoglund
Jenka
Jenka,
Gu så spännande 😃
nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229