relaxing morning

Stiger upp i mitt vanlijdoftande rum. Prytt med världens finaste tapet. 

Äter en macka och smoothie, med ingredienser: hallon och yoghurt. 

Slår mig ner i en av våra... 3 soffor i detta hus. Denna är den absolut skönaste, med en utsikt som gör mitt sommarhjärta glatt. 

Läser lite. Slappar lite.

Kollar lite.

En annan soffa, för er som bryr er.

Alltså, vet ni hur varm jag är i hjärtat denna morgon eller? Haft det så jäkla bra och tagit vara på varje vaken sekund. Idag är jag ledig efter att ha jobbat ca 65 timmar på 5 dagar i sträck. Jag var riktigt sliten igår och blev placerad som köksassisten och sedan ställde jag mig i disken. Var inte glada Elin som vanligt, och man vill alltid vara på bra humör framför kunder. Men stekte ca 200 minihamburgare, kul och varmt.

Men men, nog om jobb nu. Idag är det sol med lite moln ute. Jag ska kriga och lägga mig i solstolen i vilket fall, måste ta vara på mina lediga dagar. Haha! Ikväll VILL jag till Käringön men får helt enkelt se hur det blir med det. Orkar inte planera faktiskt. Men just nu handlar det mycket om att skapa sommarminnen. 

Ska även kolla lite på resor, för jag och min kille ska åka någonstans i slutet av sommaren. Så himla härligt och behövligt kommer det att vara. Men vi hörs sedan, ska skriva ett litet kärleksinlägg sedan. Kram!

Gillar

Kommentarer