regn och deppigheter

Denna tråkiga dag får helt enkelt piggas upp med en bild på mig och en fin läsare! <3

Regn och rusk... Härliga Sverige. Tänk att man utsätter sig för detta slags väder genom att bo här. Som tur är har vårt land många fördelar som väger upp det dåliga vädret. Tur det. Fördelen med att vara student och endast jobba deltid (samt kunna jobba en del hemma): Man kan ligga med datorn i sängen hela dagen när det regnar. Och är höst. Dricka te. Ta ett avbrott och kolla film. Ha det mysigt. Idag känner jag mig riktigt frusen, har ont i halsen och vill bara göra just det jag sa. Ta ett avbrott, tycka synd om mig själv spendera dagen med sängen. Tyvärr ser inte mitt liv ut just så. 

Dagen började med att gå upp, tvätta av mitt trötta och bleka ansikte. Gå ner till frukosten, mötas av torra mackor och äppeljuice. Tog en torr macka och la den i rostmaskinen. Dricker vatten varvat med kaffe för jag hade så ont i halsen. Sedan går jag bort mot körskolan... Samtidigt som regnet piskar mig i ansiktet.

Hemma igen. För att ännu en gång inse att jag har en lång väg att klättra tills jag får mitt körkort. Ska åka till stan med mamma, försöka få henne att köpa mig lite kläder... Jag är för snål. Måste spara pengar till min långresa.

Well well. Höstregn och deppigheter. Men jag mår bra "ändå". 

Gillar

Kommentarer

sannaah
sannaah,
Åh fina du, Elin! Tack så mycket, gjorde hela min dag!!
nouw.com/sannaah