Q/A

Hej! Jag fyller snart 20 år och tänkte fira det med en fest med alla mina nära och kära, ungefär 40 personer. Hade du kunnat ge mig lite tips på hur man får till den perfekta festen?? Det enda jag vet är att jag vill bjuda på plockmat men har ingen aning om VAD för plockmat haha.. Hade varit supersnällt om du ville hjälpa! <3
- Så roligt att du bjuder in för fest. Kolla in en massa inspiration på pinterest, det är oftast där jag hittar all min inspiration. Men jag hade bjudit på minihamburgare, mozarella&tomat sticks (ta minitomater & små mozarella bollar och sätt på en tandpetare), nachos & guaccamole, en stor sallad, kycklingspett och till efterrätt gör en massa olika och skär upp i små bitar så man kan smaka av allt. Det behöver inte alls vara komplicerat, gör bara en liten twist på allt. Satsa mycket på dukningen & få till en härlig känsla i ditt hus/lägenhet. Hoppas festen blir grym!

Fina du, älskar solglasögonen!! Vad heter modellen???
- Det är ett par Céline och du hittar de här. Kram!

Hur får du din header att vara på hela skärmen och hur kan den byta bilder? Tacksam för svar!
- Nouw kommer snart att lansera så att ALLA Nouw bloggare kan ha en rullande och helskärmsheader. Bra va? Bästa portalen. Kommer nu i september.

Älskar kjolen! Finns den i butik nu?
- Yes, Lindex. Löp och köp! Går att beställa här.

Vad jobbar du med?
- Jag jobbar som redaktör här på Nouw. Sitter på kontoret i Göteborg och skriver till magasinet. SÅ kul att få jobba med något så kreativt. Komma på vad man ska skriva, följa ett veckoschema, leta inspiration, skriva om roliga saker. Sedan rekryterar jag nya bloggare till Nouw, svarar på mail och frågor om portalen och en massa annat kul.

Vad använder du för kamera?
- Min lilla som jag fotade med i Asien är en Sony RX 100 II, den är grym... Alltså grym! Den har vunnit flera bäst-i-test och är som en systemkamera. Den som jag fotar mina outfitbilder med är en Nikon D5500 med objektiv 50mm 1:1:8G

Gillar

Kommentarer

licela
licela,
såå fint!
nouw.com/licela
s141830
,
på tal om bloggare i göteborg så har tessb.devote.se en superhärlig blogg. Tips till dig som jobbar med sånt tänkte jag. Kram min favoritbloggare! Du är så duktig.