q/a

Ska du o Harald fortfarande vara tillsammans när du reser bort i 3 månader?
Det är inte ens något vi har pratat om för det är så självklart. Självklart att vi ska vara tillsammans. Vi är starka och klarar av distans väldigt bra. Sedan är vi vana också då han vart borta 3 månader, vi är borta ifrån varandra nästan varje sommar och vi bor inte ens i samma stad. Sad but true! Man ska dock inte behöva känna sig bunden i ett förhållande. Jag vet inte om jag hade klarat av att åka bort om vi var ett par som hängde dygnet runt. Man känner lätt att man inte klarar av någonting utan sin andra halva då. Dock är en resa som denna perfekt då - Man vänjer av sig lite. Men det är lättare att åka då man vant sig lite, som vi har nu. Men älskar honom mest av allt och vet att vi klarar av det mesta.

Vart ska du resa o vad ska du göra där?
Jag ska resa till Asien. Jag ska åka runt där och besöka Thailand, Kambodja, Vietnam, Malaysia och Indonesien som det ser ut just nu. Ska bara slappa, dyka, bli brun, festa, äta gott, läsa böcker, dricka öl inpå småtimmarna på stranden och träffa en massa nya människor. Vi ska leva.

Kommer du resa ensam eller tillsammans med någon?:)
Jag kommer resa tillsammans med min babe Klara Lestin.

Dom kostymboxorna ser så snygga ut! Kan du inte länka till Kappahls sida vilka det är? :)
De är tyvärr slut men kommer ifrån kollektionen "Dress like a star". Du hittar liknande på Zara vet jag.

Hej fina du! Jag ska till Göteborg nu i helgen så skulle du kunna tipsa om lite bra affärer och mat ställen? Kram :)
Hej sötis! Affärer: Besök NK, Arkadens Zara, Kompassen solo och kungsgatan. Vet inte någon specifik affär men alla affärer ligger rätt så nära varandra. Sedan besöka Tredje Lång för käk och Toso vid götagatan (grymt).

vem vann loreals tävling? antar att de tyvärr inte är du eftersom du inte skrivit något om de, synd eftersom du var så säker på att vinna :(
Hej! Nej tyvärr blev det inte jag & jag var aldrig säker på att vinna, utan hoppades bara väldigt mycket. De var troligtvis inte ute efter en bloggerska som mig. Hon som vann uppdaterar inte sin blogg jätte ofta och har inte så många följare. De som vann i andra länder var lite lika dana, inte jätte aktiva på bloggfronten. Lite oklart vad det var för sorts blogg de sökte, men men. Better luck next time!

Hej Elin! Superbra blogg verkligen! Ska till Miami i december och undrade lite om du har några tips på vad som finns att göra där? Några butiker/restauranger/sightseeing som måste upplevas? Kram
Hej härliga du! Läs mina guider om Miami HÄR

Gillar

Kommentarer