q/a

Hej Elin! Gillar din blogg och är väldigt inspirerad över hur långt du redan kommit. Men jaa, jag är en av de som går tvåan på gymnasiet och när jag läser inlägg som dessa vill jag bara skita i allt. Blir helt omotiverad eftersom, precis som du säger, det känns som att det är hundra år kvar till studenten. Snälla, gör oss lite gymnasieelever lite mer motiverade!
Å, vad snäll du är. Tack! Jag har en lång väg kvar att vandra. Denna kommentar är i samband med detta inlägg: Skoltrött fortfarande?. Jag vill bara säga såhär: Stå ut. Skolan har sina fördelar och det får vi faktiskt inte glömma. Jag saknar verkligen vissa av mina gamla lärare och jag saknar verkligen att träffa mina fina vänner varje dag. Att få leva ett liv med dem varje dag. För när man går i skolan tillsammans lever man tillsammans. Man klagar tillsammans, man skrattar tillsammans och man gör varje dag till något speciellt. Fast det kanske inte alltid känns som det. Vet du vad? Du har ett helt liv framför dig att "skita i allt". Men nu är du inne i en tid i ditt liv då du ska gå i skolan. Stå ut. Njut av känslan av att få bra betyg på en uppgift. Njut av att planera din vecka så att du bara kan ligga och äta popcorn på söndagen och slippa ångest. Tillåt dig själv till att bara njuta av denna tid av ditt liv. Utan en massa krav. För när man kommer ut i "vuxenlivet" ställs det krav på en - Tråkigt nog. Man får betala för en massa saker, jobba för att ha råd och leva vuxenlivet. Det är inte bara en dans på rosor =) Så låt varje epok i ditt liv bli något minnesvärt. Kram!

Var kommer den snygga kjolen ifrån som du har i videon?
Den kommer ifrån Jean Paul Gaultier By Lindex kollektionen.

Kan inte du visa hur du matchar din svarta kjol från Lindex som du hade i sminkvideon?
Absolut. Här visar jag upp tre outfits jag skulle kunna bära till kjolen. Det är verkligen min favoritkjol då man får supersnygg rumpa i den och den är allmänt stilren. Jag vill bära den "slappa" outfiten av dessa alltså. Kjolen, Acne tröja, Balenciaga grön mocka väska (seriöst ge mig!) och balance skor. Så perfekt.

Matcha kjolen på bästa sätt

JEAN PAUL GAULTIER BY LINDEX


Färgar du ditt hår, eller gör du några slingor? Det är verkligen fint! :D
Hej sötnos, vad snäll du är - tack! Jag är blond i botten men sedan blev jag brunett, blond, brunett igen och tillslut blond igen. Så jag har en liten hår-historia bakom mig. Just nu är mitt hår slingat blont men det är i princip min egna hårfärg då det är otroligt mycket utväxt men det är också solblekt. Men tips om du är blond lägg i silverschampo någon gång i veckan, lyfter verkligen upp det ljusa i ens hår.

Elin! När får man veta ifall man vunnit vintertävlingen?
Vinnarna har redan presenterats HÄR.

Känner verkligen igen mig i sista! Kan inte du fundera och skriva ut lite tips hur vi/man kan göra för att "få tillbaka sig själv på banan"?
Detta är en kommentar på när jag skrev "Jag älskar att få vara mig själv. Såklart? Men ibland kommer jag i sällskap där det känns som att hela jag bara trycks iväg ut genom dörren. Jag hatar det. Jag ska verkligen jobba på att alltid vara mig själv och aldrig anpassa mig efter andras beteende."

Det är svårt då jag inte har något exakt svar på det. Men tips ifrån mig är att omringa dig bland människor som gör dig trygg. Människor som jag märker att jag inte är trygg med slutar jag träffa eller så umgås jag mer med personen så vi börjar lära känna varandra. Det är väldigt lätt att "tappa bort" sig själv om man är med nya bekantskaper. Man försöker anpassa sig efter miljön och deras personligheter för att "matcha" som personer. Men när man lär känna varandra släpper ju alltid den där nervositeten, eller hur? Kram.

Kan inte du tipsa om dina favoritklubbar i gbg? :)
Push, Lounge(s) och Port du Soleil (dock är de endast uppe på sommaren). Jag älskar de tre ställena och tycker det är städat, lite mognare människor och bra musik. Valand och company är mycket mer klängigt och inte helt i min smak. Men ibland har klubbarna olika teman och spelningar - Då är det kul att besöka. Men på de ställerna jag nämnde ovan har jag ALLTID roligt.

Gillar

Kommentarer

l
,
Hur kommer du in på push och lounges?:)
elinskoglund
elinskoglund ,
Genom kontakter/vänner.
nouw.com/elinskoglund