Practice more on be alone

När man springer runt på att presskontor blir man så otroligt inspirerad. Det presskontor gör är att presentera nya kollektioner inom både mode, smink, mat och inredning. Här var vi förbi Polhem PR och jag föll pladask för denna hörna. Ser ni soffan? Bordet? Jag vill ha det exakt såhär i min framtida lägenhet.

Wouldn't mind this corner in my living room.

Det är redan torsdag och denna vecka har bokstavligt talat sprungit förbi. Igår kväll kände jag mig sjuk (helt sänkt med andra ord) så gick hem vid klockan 18 från jobbet och somnade, kanske inte jätte smart för vaknade upp 1,5 h senare med världens klump i magen... Gick och handlade mat och tänkte på hur konstigt (samt läskigt) det kändes att vara helt själv. Jag omringar mig alltid bland människor och jag vet att jag borde öva mer på att vara ensam, för det är så otroligt nyttigt. Men hur gör man? Om jag känner mig ensam ringer jag upp någon. Om det är helt tyst sätter jag på musik. Om jag börjar tänka för mycket tar jag upp min Instagram. Men när jag gick och handlade så lät jag det bara vara helt tyst i min öron. Jag lät mig känna ensamheten.

Detta låter säkert helt naturligt för många av er. Men jag jobbar med sociala medier och är ständigt uppkopplad. När man helt plötsligt bara "stänger av" allt det där, då känner man sig faktiskt ganska tom. Tänkte på det där mycket igår kväll, att jag måste lära mig att gilla min ensamhet. För att ständigt träffa människor och fylla sin hjärna med information (musik, sociala medier osv) kommer göra en utmattad i längden. Ja, det här blev lite djupt helt plötsligt. Men kände för att dela med mig.

//

It's already Thursday and this week went by so fast. Yesterday I felt sick and after work I fell asleep. Maybe not that good because I woke up 1,5 hour later. After that I went and bought food and was thinking on how strange it felt to be totally alone. I always surround myself with people and I know I should practice more on to be alone, because it is so incredibly useful.

Gillar

Kommentarer

Erika
Erika,
Emma
Emma,
Är likadan när det gäller ensamhet. Hörde någonstans begreppet "stimulanstorsk" och det har etsat sig fast i min hjärna. Tips är att inte lyssna på musik/poddar när man går på promenad eller ärenden osv. Det gör jag.
elinskoglund
elinskoglund ,
Borde öva på det... Kram!
nouw.com/elinskoglund
IP: 82.99.3.229