Porträtt av artister

I samarbete med poppyposters.se - Uppge "Elin20" för 20%


Äntligen har vi släppt nya prints med artister hos Poppy Posters. Denna ovan är på Icona Pop och jag bara älskar den. Som ni vet är jag ett stort fan utav fotokonst och det har vi gott om hos Poppy Posters. Vi har ett stort utbud av unika porträtt, tagna av våra egna fotografer.

Innan jag glömmer bort vill jag också dela med mig av en rabattkod som gäller tills 3:e juni, uppge "Elin20" så får du 20% på alla posters på hemsidan.Vi har också utökat vårt sortiment med fler porträtt av Håkan Hellström. Denna bild är storsäljaren just nu och det förstår jag. Så fort John, vår fotograf, visade mig denna bild så dog jag. Den är störtskön.Här ser ni ytterligare två stycken - det finns dock fler på hemsidan. Så kanske kan du trösta dig med en posters nu när vi inte kan se honom på Ullevi i sommar...För er som inte hänger med när jag säger att "vi har fått in nya posters" - så är ju jag delägare i bolaget. Jag gick med i augusti 2019 och har hand om deras marknadsföring. Häromveckan plåtade vi hemma i min lägenhet.

Jag är en kreativ person och tycker det är så roligt att få vara med i detta bolag. Att få vara med och välja vilka posters vi ska sälja bland annat. Jag brukar ju lägga upp olika motiv på min story ibland och ni får vara med och rösta på vilka vi ska börja sälja. Det var faktiskt ni som var med och valde ut vilka Håkan bilder vi skulle släppa denna runda!

Vi hade även älskar om ni vill kommentera vilka artister ni hade velat se på en poster?Jag älskar även mina beiga illustrationer som hänger i sovrummet. De är nya i Poppy Posters sortiment! För även om jag älskar fotokonst otroligt mycket, så är det lite skönt att bara ha mjuka former i sovrummet. Speciellt då hela vårt hem är fyllt med bilder på olika människor.ALLTSÅ! Kan ni förstå att min kollega har plåtat denna bild på The Strokes? Det är så fett. Denna bild har alltså inte sett dagsljus förens nu. Älskar älskar älskar denna. Den fotades år 2001 i New York.

De flesta bilderna på hemsidan kan man läsa en beskrivning om, vilket jag tycker om. För varje bild som säljs har en unik historia.Mando Diao! <3 Bästa som finns är att lyssna "Dance With Somebody" med högsta volym i bilen. Detta band är faktiskt ett utav mina absolut favoriter. Just denna bild har inte jag hemma ännu men ser framemot att hänga upp den i vår hall.Men om du inte gillar artister har vi illustrationer, bilder på söta djur, vackra landskap och kvinnokroppar. Jag älskar att vi har allt möjligt. Och vi har mer. Tusentals bilder som väntar på att få se ljus. Så, glöm inte att signa upp er på hemsidan så att ni får våra nyhetsbrev.

Och glöm inte - kommentera vad ni hade velat se på en poster!


Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå snygga 😍
nouw.com/linnealiebig
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Cicci,
Nu blir jag sugen på lite nytt!
www.ekoproffsenstockholm.se/
Julia
,
Hade köpt en tavla om det fanns en snygg och rolig bild på friends-gänget som känns lite "gammal"! 😊