Poppy Posters - prisvärd konst på dina väggar!

I samarbete med Poppy Posters


För lite mer än ett år sedan gick jag in som delägare i Poppy Posters och det har varit & är en sådan otroligt rolig resa vi gör tillsammans. Jag har lärt mig saker jag tidigare inte kunnat, såsom E-handel överlag, kundservice och marknadsföring via Facebook & Google.

I vintras efterfrågade jag beiga abstrakta posters och på en vecka så hade vi fixat det. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål och ni är en del av vår utveckling till vilka posters vi ska trycka upp & sälja. Just dessa beiga är fortfarande en stor favorit hos mig och det är därför jag vill lyfta dem i månadens marknadsföringsinlägg med Poppy Posters.Jag älskar att de är så sofistikerade och lättmöblerade. De passar in i alla rum & funkar över tid. Detta är inga posters man tröttnar på utan de bara finns där som en komplement till ens inredning.

Jag gillar ju givetvis att byta ut mina posters emellanåt då vi har ett sådant stort utbud på Poppy Posters. När man köper posters som är så prisvärda, kan man också byta ut de när man tröttnar. Win win!Det är ju ingen nyhet att jag & Max älskar att ha konst på våra väggar. Vi blandar dyr konst med prisvärda poster. Vilket också gör att dessa posters ser väldigt dyra ut i vårt hem, enligt mig själv. Det är svårt att tro att man kan haffa en sånär från 199 kr.

Denna poster heter "I Remember" och jag har en tillhörande passepartout och ek-ram. Tavlan är i 70x100 och finns nu att köpa på vår hemsida. Vi har innan inte haft den i en sådan stor storlek!

Jag vill heller inte lägga upp ett samarbete utan att ge en unik rabattkod till er, mina följare. Så om ni uppger "skoglund20" får ni 20% rabatt på alla posters på hemsidan. Koden gäller till och med söndagen den 25:e oktober.

Hoppas att ni hittar något fint och kommentera gärna om ni vill att vi utvecklas vårt sortiment. Alla tips betyder mycket för oss!


Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Så fine! Her hjemme så er samboer og jeg så splitta på dette, han vil ikke ha mye på veggene, mens jeg gjerne kan fylle de med bilder, men vi blir enige til slutt da, møtes på halvveien! 😃 <3

nouw.com/amaliev
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Verkligen så fint med beige!! Och så kul det låter!! 😍🙌🏻

nouw.com/belindagoransson
linnisen
linnisen,

Dom ger verkligen en avslappnad känsla! 😊

nouw.com/linnisen