platsbyggt skrivbord/bokhylla

Innehåller affiliate-länkar


Här ser ni resultatet på min platsbyggda bokhylla kombinerat med skrivbord. Detta är min arbetsplats och jag så otroligt nöjd med resultatet. Vi beställde det och våra byggare monterade det på plats. Men det tog ett par dagar då vi även ville bygga in det mot taket.På dessa bilder är hyllan stylad men jag vill fylla den med fler böcker och få det att kännas mer levande. Men för att bilder ska bli bra så behöver det ofta stylas på ett visst sätt. Det är Caroline, som driver Hillehem som tagit alla bilder i vårt hem.Bakom de dolda dörrarna så döljer sig vår tvättmaskin och linneskåp. Jag är så otroligt nöjd med vår tvättmaskin från LG som har mycket olika funktioner. Den är också köpt hos Whiteaway, som alla våra andra vitvaror. Den har bland annat en steam-funktion som jag älskar. Om något plagg bara behöver fräschas upp, som ett ytterplagg eller kavaj, så låter man den steamas i 20 minuter så är den som ny. Ni kan komma till maskinen här!Vad tycker ni? Vi är väldigt nöjda över just denna del i lägenheten.


Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Åh det blev verkligen jättefint Elin! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow, wow, wow!! Det blev ju verkligen så sjukt bra!! <3
nouw.com/matildaberlin
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Det blev ju så sjukt snyggt!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
esmeraldaa
esmeraldaa,
Wow så snyggt!
nouw.com/esmeraldaa
Linn,
Grymt snyggt! Och stolen med. <3
www.move-it.se/
Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud så fint!! Måste ha en tvättmaskin med steamkunktion känner jag rent spontant haha
nouw.com/johannagrahn
elinskoglund
elinskoglund ,
Haha ja det är magiskt 😃
nouw.com/elinskoglund
Agnesson
Agnesson,
Wow, vad snyggt!
nouw.com/agnesson
Linda
,
Var försiktiga med tvättmaskinen bara när den inte står i ett badrum/tvättstuga. Jag hade en tvättmaskin (med skydd under) i mitt kök i min tidigare lägenhet. Den gick sönder och började läcka. Trots att jag var hemma när det hände och direkt kunde stänga av den, torka upp osv. så blev det vattenskador som gick ända ner till lägenheten under eftersom den läckte så mycket. Hyrde i andra hand och det var hennes maskin så jag kunde inte välja själv, men skulle absolut rekommendera någon typ av skydd som samlar upp vatten om det skulle börja läcka.
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack för tips! Vi har sån aquastop, men ska absolut skaffa sån matta också.
nouw.com/elinskoglund
Sophiehelena
Sophiehelena,
Blev riktigt snyggt 🤩
nouw.com/sophiehelena
Emma
,

Hejhej! Hur har ni gjort dom dolda ”garderoberna”. Har ni gjort själva eller köpt? I så fall vart är dem köpta? Vill ha!😍