Pepp, inspiration & god mat

Eventet igår startade med att alla bloggare fick ta en juice ifrån Orange N Blk, ett nytt hak som öppnat här i Göteborg. Hundra poäng till dom, älskar deras fräscha koncept och grymma juicer. Sedan uteserveringen, exakt där man vill sitta en solig dag i april.

Johannes Hansen välkomnade till en eftermiddag fylld utav pepp och inspiration. Föreläsningen handlade om att vi ska förstå hur viktigt det är att vi tränar oss själva för att må bättre, prestera bättre och uppnå våra mål. Utveckla vårt självförtroende och vår affär. Jag älskar att han verkligen får oss alla att öppna upp oss!

Sedan kilade vi bort till Clarion Hotel Post för ett glas bubbel och en trerätters-meny. Här ser ni finaste @mlisamuelsson som alltid får en att bli på sitt bästa humör.

Clarions restaurang Norda har så sjukt fin inredning och jag älskar lokalen, stor fönster & otroligt högt i tak.

Såhär såg vår förrätt ut - hur gott? Mums... Hade inte tackat nej till att gå dit ikväll igen. Får nog dra med mig killen dit när han kommer hem igen.

A beauty @alicestenlof

Älskar att bli serverad vit fisk till varmrätt. Det mår jag och min mage bra av!

Min bordsdam var denna skönhet. Hur ska jag klara mig utan dig så länge? Vi har ju suttit ihop det senaste halvåret. Jag gissar på att det bara är att stå ut.

​Sedan satt vi alla kvar och snackade, drack vin och hade det trevligt tills jag tog en Uber hem. Somnade ganska sent och idag så mår inte min hals speciellt bra. Borde ju egentligen bara vila denna helg men har så mycket inplanerat, PJUH... Well well. TUSEN TACK Johannes för ännu en grym kväll och även till Clarion Hotel Post för en magisk middag.

Gillar

Kommentarer

hallberg
hallberg,
Låter extremt kul! 😊
nouw.com/hallberg
Daniella Caspian,
Vad roligt det ser ut! Jag tycker om när du skriver om grejer som finns här i GBG för trots att jag har bott här i fyra månader nu så har jag noll koll på staden 😊
vapenbroder.blogg.se
sandrasc
sandrasc,
Är helt kär i bilderna, vill ha din kamera och photoskills alltså
nouw.com/sandrasc
elinskoglund
elinskoglund ,
Men gud vad snäll du är, blev verkligen glad hihi!
nouw.com/elinskoglund
ISA,
guuuud vad jag hade velat gå på det där! behöver inspodos big time <3
isabyl.devote.se
elinskoglund
elinskoglund ,
Ja men du får gå på någon av hans föreläsningar! <3
nouw.com/elinskoglund
Louise
,
Hej! Så fin blogg 😍
Jag har en fråga, när du ska till Bali har du tänkt att göra spraytan innan och vet du om man kan sola med det??
elinskoglund
elinskoglund ,
Jag vet inte - är typ lite sugen på det! Dom andra kommer ju vara super bruna för dom har rest i 3 månader, så kommer jag där vit som en vägg haha... Men vad jag har hört så är det super lugnt att sola med det, men du måste ha solkräm ovan!
nouw.com/elinskoglund